Machiajul adecvat pentru școală. Sfaturi pentru ca tu să arăți perfect, iar părinții și profesorii să accepte look-ul tău modern

machiaj3

loading...

În calitate de părinte ai dori ca fiica ta, elevă, să fie naturală și să întârzie aplicarea unui machiaj cât mai mult timp.

Ca profesor ai fi fericit să vezi o clasă de tinere domnișoare nefardate, fără urme de fond de ten, gloss, creion dermatograf, etc.

Ca tânără, însă, vrei să arăți cât mai bine, să atragi priviri, să fii curtată, apreciată pentru aspectul trupului, și a chipului tău.

Și, cum poți avea un chip de top, dacă nu recurgi la trucurile unui machiaj de zi conform cu vârsta pe care o ai?

Machiajul de școală al  unei tinere trebuie să fie un machiaj natural, un machiaj de zi, foarte diferit de machiajul de seară sau cel de club! Așadar, deși profesorii sau unii părinți nu vor fi de acord,  trebuie să arătați bine și la școală!

Exista modalități prin care vă puteți machia fără să exagerați cu nimic și să arătați așa cum doriți,  să vă simțiți bine în pielea voastră.

Voi încerca să îți dau câteva sfaturi utile cu privire la felul în care trebuie să îți realizezi machiajul pentru școală.

În primul rând, trebuie să ai grijă de tenul tău, hidratarea pielii fiind  foarte importantă.  Folosește creme naturale care să îți asigure hidratarea și care să îți mențină elasticitatea pielii.

Apoi, este foarte important să folosești un fond de ten specific tenului tău. Respectă întocmai indicațiile înscrise pe ambalajul fondului de ten referitoare tipul tenului și la felul în care se aplică și nu uita că  pentru tenul tânăr, cel mai bine se pretează un fond de ten translucid care nu încarcă porii și lasă tenul să respire.

Pentru machiajul ochilor,  este de suficientă aplicarea unui contur cu un creion dermatograf, dar nu încărca cu fard de pleoape pentru a evita surprizele neplăcute.

Evidențierea buzelor este  cea mai importantă  atunci când realizați un machiaj de zi pentru școală. Sfatul meu este să folosești un gloss transparent care îți va da un aer proaspăt și îți va conferi și protecție, indiferent de sezon.

Nu în ultimul rând trebuie să amintim despre păr și parfum. Sfatul meu pentru voi este să nu abuzați de produsele de styling. Cel mai bine este să vă purtați părul cât mai natural. Folosește parfumuri fresh, pe bază de citrice, potrivite în special pentru vremea călduroasă; îți vor inspira prospețime și răcoare. Notele care caracterizează parfumurile fresh sunt arome de patchouli, grapefruit, portocală, lămâie, mandarină și bergamotă.

Sursa foto: ele.ro

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *