Curiozități uimitoare despre vagin

fata sexi

loading...

Doctorul ginecolog Laurence Orbuch, directorul GYN Laparoscopic Associates, a explicat, prin intermediul revistei „Cosmopolitan”, cele mai ciudate și uimitoare curiozități despre vagin:
1. Când te exciți, clitorisul tău are practic o erecție. În timpul stării de excitație, în clitorisul femeii există o presiune sanguină foarte mare, ceea ce duce la mărirea volumului în mică măsură, proces asemănător cu ceea ce se întâmplă cu penisul bărbatului în timpul erecției.

2. Sângele menstrual poate fi folosit în cazurile pacienților care suferă de insuficiență cardiacă.

Cea mai recentă sursă de celule stem descoperită este sângele menstrual. În culturile de laborator, aceste celule au avut un ritm de diviziune mai scăzut decât celulele stem embrionare, dar mai ridicat decât celulele stem din măduva osoasă. Un program clinic care presupune tratarea insuficienței cardiace cu celulele endometriale regenerative sau celulele stem este momentan în desfășurare. Celulele stem sunt extrase din sânge și apoi folosite în generarea altor tipuri de celule găsite în corpul uman, în cazul acesta în celule musculare pentru inimă.

3. În stare de excitație, dimensiunea vaginului se dublează.

Vaginul unei femei își poate mări considerabil dimensiunea în timpul stării de excitație. Acest lucru se datorează contracțiilor repetate, al cărui rol mai constă și în ușurarea deplasării spermei spre cervix, pentru concepție.

4. Unele femei se nasc fără himen.

Majoritatea femeilor se naște cu himen, fiecare având forme și mărimi variate. Există, însă, și femei care s-au născut fără himen, dar acest lucru nu le va afecta cu nimic viața sexuală.

5. Dacă ai clitorisul mic, vei avea, probabil, probleme în atingerea orgasmului.

Potrivit unui studiu publicat în Jurnalul Medicinii Sexuale, în care s-a măsurat clitorisul a 30 de femei, zece din intervievatele care au recunoscut că întâmpină probleme în atingerea orgasmului aveau clitorisul de dimensiuni reduse și situat destul de departe de deschiderea vaginală.

6. În clitoris există 8.000 de terminații nervoase, în timp ce într-un penis există doar 4.000.

Clitorisul unei femei are 8.000 de terminații nervoase, în timp ce pe penisul bărbaților se găsesc doar 4.000. De aceea, orgasmul clitoridian este mai intens decât orgasmul experimentat de bărbați.
Citeste continuare pe: www.adevarul.ro

Sursa foto: libertatea.ro

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *