Regenerează-ți părul cu cea mai eficientă rețetă

reteta regenerare par

loading...

Cea mai frecventă problemă a părului este căderea părului. Atunci când depășește un număr de 50-100 de fire pe zi, căderea părului poate conduce la alopecie, care poate să fie difuză (cel mai frecvent) sau localizată. Odată cu înaintarea în vârstă, chiar imediat după 20 de ani și mai accentuat după 30 de ani, părul care cade nu mai este înlocuit în același ritm cu fire noi.

Pentru a rezolva problema, puteți încerca următoarea rețetă, cu efecte dovedite:

Ingrediente necesare:

gălbenușul de la un ou

o banană

jumătate de ceașcă de bere neagră

o lingură de miere

Ce ai de făcut?

Amestecă toate ingredientele până obții o compoziție omogenă. Aplică masca pe păr și înfășoară-te cu un prosop. După o oră sau două spală-te pe păr, la fel cum faci de obicei, cu șampon și alte produse de îngrijire (balsam, ulei) pe care le folosești. Fă această procedură o dată pe săptămână.

Ingredientele conținute de această mască eficientă sunt extrem de benefice pentru păr, în special această combinație. Spre deosebire de toate celelalte măști, oul, în combinație cu banana, mierea și berea ajută la hidratare și creștere.

Oul are proteine și grăsimi de o calitate superioară, față de cele găsite în alte alimente. Proteinele și grăsimile sunt atât de necesare firului de păr, îi conferă strălucire și îl fortifiază.

Bananele sunt excelente pentru a repara zonele distruse ale părului. Mierea și berea sunt extrem de benefice în creșterea părului. Și asta pentru că berea conține malț și drojdie, dar și un complex de vitamina B într-o cantitate impresionantă, micronutrienți care ajută la întărirea firului de păr și stimulează creșterea, cum ar fi fier, potasiu, magneziu, fosfor, cupru.

Mierea, pe de altă parte, ajută, alături de bere, la creșterea părului și are nutrienți, cum ar fi vitaminele E, K, C, B1, B2 și B6.

Sursa: doctorulzilei.ro

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *