Slăbești cu numai…2,50 lei! Cum te ajută pătrunjelul să slăbeşti 3 kg în 3 zile

suc patrunjel si lamaie

loading...

Pătrunjelul are proprietăţi miraculoase, este un aliat excelent al rinichilor, combate problemele urinare şi este un diuretic puternic. Mai mult, pătrunjelul ajută la slăbit.

Băutura cu pătrunjel ajută la pierderea kilogramelor în plus într-un timp foarte scurt: cam 3 kg în 3 zile. Licoarea este foarte simplu de preparat şi, deşi are un gust neplăcut, e foarte eficientă şi poate asigura rezultate foarte bune. Odată ce ai remarcat că începi să dai grăsimea jos de pe burtă, vei fi şi mai motivată să continui această dietă.

Ingrediente necesare:

pătrunjel proaspăt

1 lămâie

jumătate de cană cu apă

Cum se prepară:

Pune la blender un pumn mare de frunze de pătrunjel. Amestecă bine în blender până obţii o compoziţie omogenă şi consistentă. Între timp, taie lămâia în două şi adaugă sucul de lămâie peste amestec. Apoi, pune şi apa în blender, amestecă iar, pentru câteva minute, până ce ingredientele se leagă bine.

Se recomandă a fi consumat pe stomacul gol, timp de 5 zile. Dacă vrei să repeţi ciclul, ia o pauză de 10 zile. Poţi repeta această dietă, de câte ori vrei, până ajungi la greutatea ideală.

Secretul acestei reţete constă în combinaţia de succes a ingredientelor. Lămâia te ajută să scapi de retenţia de apă, iar pătrunjelul conţine vitaminele de care organismul are nevoie pentru o digestie adecvată. Mai mult, cele două alimente sporesc metabolismul, iar pătrunjelul este considerat a fi elixirul tinereţii, dacă e consumat proaspăt în fiecare zi.

Sursa – feminis.ro

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *