Fă asta o dată pe săptămână și vei fi mai tânără cu 10 ani

masca cu albus

loading...

Zi dupa zi, timpul isi lasa amprenta, in mai mare sau mai mica masura, aratand ca nu suntem toti „egali”. Imbatranirea cutanata este acolo pentru a ne aminti acest lucru intr-un mod vizibil, uneori crud. Multi factori sunt responsabili pentru aceste schimbari, de la stilul de viata, pana la mostenirea genetica, conform sanatate.bzi.ro.

Aceste semne ale timpului sunt cauzate de o modificare sau scadere treptata a nivelului de colagen, fibre, elastina, acid hialuronic si substantei fundamentale a dermului, alaturi de uscarea sporita a pielii.

Imbatranirea pielii urmeaza aceleasi reguli ca si alte organe, insa pielea este supusa si unor agresiuni specifice (tutunul…). Agresiunile repetate ale radicalilor liberi (agenti de oxidare) asociate expunerii la razele UV se adauga la metabolismul cutanat, ca parte a procesului de imbatranire. Prin urmare, anumite zone (fata, gatul, spatele palmelor, bratele) sunt afectate mai repede de procesul de imbatranire.

Albusul de ou este un remediu excelent, rapid pentru intinerirea pielii. Bateti bine un albus, adauga cateva picaturi de zeama de lamaie si aplica amestecul pe fata. Secretul care face diferenta intre rezultate bune si rezultate excelente este modul in care curatati masca de pe fata dupa 5-10 minute: umeziti bine fata cu apa rece dintr-o sticla cu pulverizator, inainte sa folositi o discheta cosmetica umeda pentru a curata usor tenul.

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *