Dietă ușoară, permisivă – dieta de birou

curcan la cuptor

loading...

Acest regim alimentar este unul permisiv, ușor de ținut și care se bazează pe cele trei mese principale, fără gustări între ele. Iată ce poți să consumi la fiecare masă și principiile de bază:

Micul dejun – carbohidrați

Începeți ziua cu un mic-dejun consistent, bogat în carbohidraţi (îi puteţi lua din cereale şi zahăr).  Puteți să mâncaţi, de exemplu, fulgi de ovăz, sandvişuri cu gem, Nutella sau miere,  şi să beţi cafea, sucuri naturale, ceai sau cappuccino.

Prânzul – carbohidraţi și proteine.

La prânz puteți savura o porție de carbohidrați (paste, cartofi etc.), la care se poate adăuga proteine animale – carne de vită sau de porc, pui sau peşte .

Cina – proteine

Alegeți un fel de mâncare bogat în proteine (carne de pui sau peşte), la care se adaugă o salată sau o garnitură de legume. Evitaţi carbohidraţii la masa de seară: fără cartofi, paste, orez, pâine. Astfel vă pregătiţi corpul pentru arderea grăsimilor peste noapte, în timp de dumneavoastră dormiţi.

FĂRĂ GUSTĂRI între cele trei mese principale. Nici măcar fructe sau legume. Nutrienţii suplimentari oferiţi de aceste gustări perturbă procesul de ardere a grăsimilor specific acestei diete. Ceea ce mâncaţi între mese se transformă în depozite de grăsime, susțin specialiștii cotidianului german „Bild”.

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *