Dieta cu banane și lapte. Efecte rapide, în maxim 4 zile

banane si lapte

loading...

Dieta cu banane si lapte este o dieta foarte rapida si dureaza intre 3 si 4 zile, in functie de rezultatele pe care doresti sa le obtii. Aceasta dieta a fost creata, in 1934, de catre doctorul George Harrop, care considera ca o dieta simpla, bazata numai pe banane si lapte este o varianta sanatoasa, de a consuma foarte putine calorii si, in acelasi timp, de a obtine senzatia de satietate, conform divahair.ro.

Dieta cu banane si lapte a avut multe variante de-a lungul ultimelor 8 decenii, insa cea mai populara consta in a manca doua sau trei banane, cu o cana de lapte degresat, de cel putin trei ori pe zi. Poti sa le mananci disociat sau poti alege sa iti faci smoothie-uri din lapte cu banane, si sa adaugi si un varf de scortisoara. In plus, de-a lungul acestei diete trebuie sa bei foarte multa apa, deoarece bananele pot duce la constipatie.
Efectele dietei cu banane si lapte sunt extrem de rapide, dar vei pierde nu doar din masa de grasime, ci si din cea musculara. Motivul caruia i se datoreaza eficacitatea dietei este aportul de calorii extrem de scazut. Astfel, dieta propune un meniu caloric de mai putin de 1000 de calorii, in functie de numarul de banane mancate. De exemplu, o banana de dimensiuni medii are maxim 100 de calorii, pe cand o cana de lapte degresat contine 80 de calorii. In concluzie, daca mananci 6 banane si bei 3 cani de lapte, vei avea un aport de aproximativ 900 de calorii. De aici provine si scaderea dramatica in greutate.

Beneficiile bananelor, din dieta cu banane si lapte
Bananele sunt pline de vitamine, de care organismul tau are nevoie pentru a functiona corect. Unul dintre cele mai importante minerale, pe care bananele le furnizeaza, este potasiul. De asemenea, bananele contin foarte multe fibre, care faciliteaza digestia si confera senzatia de satietate. Astfel, o banana medie contine 3 grame de fibre si 422 mg de potasiu. In plus, bananele contin zaharuri, ceea ce va adauga savoare acestei diete, potolindu-ti pofta de dulce.

Tinand cont de faptul ca dieta cu banane si lapte iti asigura sub 1000 de calorii pe zi, este foarte important sa nu o adopti pentru un termen mai lung de 4 zile si, in cazul in care te simti prea obosita si incepi sa ai ameteli, adauga o masa normala in meniul tau.

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *