Ceaiul de slăbire minune, cu rezultate vizibile încă din primele 24 de ore

ceai
Veti simti imediat schimbarea, iar dupa sapte zile, veti pierde pana la 8 cm in circumferinta taliei. Reteta pentru pierderea in greutate consta intr-un ceai din doar trei ingrediente, care a creat o frenezie la nivel mondial. Rezultatele vor aparea in primele 24 de ore dupa testarea lui!

Tot ce aveti nevoie este de ceai verde, scortisoara si frunze de dafin!

loading...

Mod de preparare:

Se fierbe 800 ml de apa, se da jos de pe foc si se adauga 1 baton de scortisoara, 3 frunze de dafin si 1 lingura de ceai verde. Se pune un capac si se lasa sa stea acoperit cateva minute.

Posibilitati de alimentatie: Cand vine vorba de metabolism este important sa se stie ca cel mai bun moment de a bea ceaiul este dimineata, imediat dupa trezire.

Asa ca prima ceasca din acest ceai se bea pe stomacul gol. Cea de-a doua ceasca imediat dupa micul dejun, iar a treia ceasca de ceai se bea seara inainte de culcare.

Beti cate trei cesti de ceai in fiecare zi, multi vor pierde in greutate, in special in zonele critice, cum ar fi abdomen, coapse si fese, iar primele rezultate vor fi vizibile dupa o saptamana. Cei care au incercat deja bautura magica spun ca primele rezultate si o mai buna digestie pot fi observate la sfarsitul primei zile de la punerea in aplicare a retetei, dar dupa prima saptamana au pierdut aproximativ 8 cm in talie!

Toate cele trei ingrediente din care se face ceaiul, ard grasimea excelent si accelereaza metabolismul, ceea ce implica faptul ca este necesar sa se reduca volumul de mese si se combine cu activitate fizica moderata.

Sursa: bewoman.ro

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *