Păstrează-ți frumusețea și după 40 de ani

ten-40-ani

loading...

Odată cu trecerea timpului, pielea ta are din ce în ce mai multă nevoie de tine.Ocupă-te atent de îngrijirea ei, ca să-i păstrezi aspectul tânăr.

Îngrijirea perfectă a pielii

După 40 de ani, tenul are nevoie de o cură cu vitamine, capabile să-i redea supleţea şi să ajute la estomparea ridurilor. Mai mult decât atât, acum e momentul să susţii regenerarea celulară, astfel încât să întârzii cât mai mult îmbătrânirea pielii. Nu neglija acest lucru!

Masca din albuş estompează ridurile

Cu siguranţă, ţi-ai dori să ştergi ridurile de pe frunte sau liniile fine din jurul ochilor şi buzelor, care nu pot dispărea ca prin farmec, dar există metode care să le estompeze şi care să redea tenului fermitatea. Una din cele mai bune e masca din albuş, care acţionează ca un adevărat lifting. Bate spumă 1-2 albuşuri şi aplică în strat uniform pe faţă şi pe gât. Aşteaptă până se usucă, apoi îndepărtează cu apă rece.

Baia de lapte asigură hidratarea mâinilor

Pentru că mâinile sunt cele mai expuse agresiunilor mediului, pielea se usucă mai repede şi, implicit, îşi pierde fermitatea. Pentru a remedia problemele care apar în cazul mâinilor uscate şi crăpate, amestecă într-un bol 200 ml de zer şi de 2 linguri de ulei de porumb, pe care-l încălzeşti uşor. Timp de 5 minute, ţine-ţi mâinile în această mixtură, masându-le din când în când. Ca să fie eficientă, reţeta trebuie folosită de două ori pe săptămână.

Algele dau fermitate decolteului

Algele marine stimulează metabolismul celular şi întăresc ţesuturile, oferind  îngrijirea de care pielea ta are acum nevoie. Timp de 14 zile la rând, răsfaţă-ţi zona sensibilă a decolteului cu următoarea cură: amestecă 4 linguri de pudră de alge cu puţină apă până se formează o pastă consistentă, dar suficient de subţire pentru a o putea întinde pe piele. După aproximativ 15 minute îndepărtează cu apă călduţă şi lasă zona să se usuce natural.

Scrub-ul cu migdale protejează celulele

Acestea au un conţinut ridicat de  vitamina E, care acţionează asemeni unui scut împotriva radicalilor liberi şi a altor agresiuni ale mediului. Astfel, procesul natural de îmbătrânire a pielii este încetinit. Aşa că, o dată pe săptămână, apelează la exfoliantul-minune pe bază de migdale: 4 linguri de iaurt trebuie combinate cu 3 migdale foarte fin mărunţite, apoi se adaugă o linguriţă de miere şi se amestecă totul foarte bine până se obţine o pastă. Întinde pe pielea umedă şi masează-te cu mişcări circulare de sus până jos, apoi îndepărtează amestecul printr-un duş. În urma acestui fin tratament, celulele moarte sunt îndepărtate, circulaţia sângelui este activată, iar pielea ta va rămâne mult mai netedă şi extrem de catifelată.

Relaxare cu lavandă

Rezervă-ţi, doar pentru tine, câteva momente din programul atât de agitat al zilelor tale. O baie caldă îţi va da energie şi te va ajuta să te destinzi. Pune în apa caldă un  pumn de sare de mare şi câteva picături de ulei aromat, iar sub jetul de apă aşază un săculeţ cu lavandă uscată.

Sursa:unica.ro

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *