Acest amestec te ajută nu numai să te trezești, ci și să slăbești! Încearcă și tu!

cafea cu unt

loading...

Cafeaua de dimineață nu te ajută doar să te trezești, ci și slăbești. Află cum a reușit un bărbat să slăbească 40 de kilograme cu ajutorul acestei băuturi.

Dave Asprey este un om de afaceri american, care susține că, în doi ani, a slăbit cu ajutorul unei băuturi speciale pe bază de cafea și a unei alimentații pe care a numit-o „Bulletproof diet”. Bărbatul a reușit să pună la punct acest stil de viață în 15 ani, timp în care a aflat cum să își facă organismul să funcționeze mai bine și mai eficient. Astfel a dat jos 45 de kilograme, a devenit mai activ și a putut să încetinească efectele îmbătrânirii.

Asprey își începe ziua cu un obicei care îl ajută să își țină în frâu poftele nesănătoase: bea o cafea specială, cu un conținut ridicat de grăsimi. Cafeina și grăsimile îți stimulează creierul și îți dă senzația de sațietate, potrivit creatorului ei. Nu este deloc greu de preparat. Ai nevoie de o cană-două de cafea în care să adaugi două linguri de unt nesărat și 1-2 linguri de ulei de cocos. Amestecă ingredientele în blender, până când vei obține o băutură cremoasă, care trebuie să înlocuiască masa de dimineață.

Ce este „Bulletproof diet”
Pe lângă cafeaua preparată astfel, este indicat să urmezi și dieta lui Dave Asprey, dacă vrei să slăbești. „Bulletproof diet” presupune să consumi o cantitate mare de grăsimi și puțini carbohidrați. Astfel, 50-70% din alimentație ar trebui să conțină grăsimi, 20% proteine, iar restul nutrienților trebuie luați din legume.

Dimineața ai voie să bei 1-2 căni de cafea „Bulletproof”, iar după 14 zile poți include în micul dejun și ouă, avocado sau somon. Următoarea masă trebuie să fie la prânz sau chiar mai târziu, dacă reziști. De această dată, ai voie să mănânci legume la aburi cu puțin unt și o supă cremoasă. Masa de seară trebuie să conțină ¾ legume, ¼ proteine sănătoase și foarte puțini carbohidrați.

Sursa:fiisanatos.info

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *