Urmează această dietă și vei vedea cum pur și simplu se topesc kilogramele

fata mananca

loading...

Există sute de diete care îți promit că vei slabi un număr de kilograme  într-un timp foarte scurt, dar cele mai multe nu sunt foarte ușor de urmat. Această dieta nu își propune să te înfometeze dacă o urmezi strict, adică fără să adaugi sau să scoți din alimentele recomandate. Cât vei slăbi depinde de corpul tău, dar într-o săptămână poți pierde intre 1 și 5 kilograme.

Când te trezești bea 2 pahare de apă sau o cană de ceai verde, după preferință, dar nu uita sa adaugi musai lămâie la oricare din cele două. După 10-15 minute, poți servi micul dejun, constituit dintr-un pahar de lapte cu conținut scăzut de grăsime și fulgi de tărâțe. Dacă nu îți place acest tip, poți servi în schimb un măr, dar de preferat este să ai un mic dejun pe bază de fibre. Atenție! Niciodată nu sari peste mese, mai ales peste micul dejun.

Ca și gustare între mic dejun și prânz va fi din nou un pahar cu lapte cu conținut redus de grăsime. Înainte de a servi masa de prânz, bea un pahar cu lapte bătut și poți începe să mănânci. În timpul mesei de prânz nu trebuie să bei apă sau alte lichide.

Prânzul pentru zilele 1, 4 și 7: Un castron de salată, fără dressing, dar poți adăuga o linguriță de oțet sau câteva picături de lămâie. O felie de brânză, o felie de pâine neagră, 1 măr sau guava, încheind cu o cană de ceai verde. Pentru gustarea de după amiază, bea un pahar de lapte sau ceai verde.

Cina va fi formată din 100 de grame de friptură de pui sau pește, cartofi copți, un pahar cu lapte, 1 grapefruit, 1 cană de ceai verde.

Pentru zilele 2 și 5 micul dejun rămâne același, dar pentru gustarea de dimineață vei avea porumb fiert, 1 pahar cu lapte, 2 mere si ceai verde.

Gustarea de după amiază: un baton cu proteine.

Cina: un pahar cu lapte, supă de legume, dar fără sare, o cană de ceai verde.

Pentru zilele 3 și 6

Micul dejun: un ou(prăjit sau fiert), dar fără sare. Poți să adaugi piper sau ulei de măsline.

Prânz: 1 grapefruit, 1 pahar cu lapte, 1 ceașcă de iaurt cu conținut scăzut de grăsime, un sandviș cu piept de pui și pâine neagră(nu adăuga maioneză).

Sursa: lyla.ro

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *