Slăbește rapid cu dieta proteică

fata slaba

loading...

Dieta proteică este axată pe consumul de carne, ouă, pește și produse lactate în porții mici și dese. Acesta este un lucru foarte benefic deoarece organismul nu este privat de alimentele cu care era obișnuit și masa musculară nu este afectată ca în cazul altor diete. Așadar, când dieta este bogată în proteine, organismul nu apelează la resursele proprii, iar în procesul de slăbire se păstrează fermitatea mușchilor și strălucirea pielii.

Această dietă aduce organismului o serie de beneficii:

  • Nu suferi de foame;
  • Nu ești deprimat;
  • Nu apare neplăcuta senzație de oboseală;
  • Nu trebuie să calculezi numărul de calorii din alimentele consumate zilnic;
  • Consumul de proteine crește rezistența organismului la injecții și anemii și accelerează procesul de cicatrizare a rănilor;
  • Proteinele prezintă avantajul că, în urma pierderii în greutate, organismul nu se simte slăbit.
  • Micul dejun și gustarea se mențin la fel pe tot parcursul dietei.

Mic dejun: 4 felii de șuncă slabă de pui cu 2 felii de pâine neagră. Ai voie să bei și o ceașcă de cafea sau ceai, dar neîndulcite sau îndulcite cu îndulcitor

Gustare: 1 măr

Ziua 1 și 2: Prânz: o porție de carne de vită slabă fiartă și salată verde. Cină: o cutie de pește (ton) în suc propriu și 2 roșii

Ziua 3 și 4: Prânz: o jumătate de piept de pui la grătar cu un morcov ras. Cină: un ou fiert cu o salată de crudități (telinja, morcov, măr)

Ziua 5 și 6: Prânz: 200 de grame de șuncă slabă de pui cu 2  roșii. Cină: o cutie de pește (ton) în suc propriu cu salată verde

Ziua 7: Prânz: o porție de carne de vită fiartă cu 2 roșii. Cină: un piept de pui la grătar cu un morcov ras.

Aceasta dietă poate fi ținută timp de 2 săptămâni, după care poți adăuga legume și fructe, în diverse combinații, dar fără cartofi, orez sau fasole uscată. Nu uita ca pe durata regimului să consumi ceai verde și minim 2 litri de apă pe zi.

Sursa: griffgym.ro

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *