Bărbia dublă? Iată ce simplu poți scăpa de ea!

barbia-dubla
In zilele noastre, aproape orice problemă estetică poate fi rezolvată cu ajutorul bisturiului. Dornice să își păstreze aspectul tânăr și frumos, multe femei de vârsta a doua încep să se gândească serios la alternative prin care să scape de neplăcuta bărbie dublă. Aceasta poate fi înlăturată, desigur, prin metode chirurgicale, dar o astfel de intervenție nu este accesibilă oricui. Din fericire, există soluții și mai simple, ce nu implică cheltuieli: exercițiile fizice. Secretul acestor exerciții constă în stimularea musculaturii. Odată mușchii întăriți, pielea se ridică, iar grăsimea de sub bărbie se reduce. Așadar, încercați-le și simțiți diferența pe propria piele.

Întindeți-vă pe spate, cu picioarele drepte și cu mâinile pe lângă corp. Apropiați bărbia de piept și mențineți poziția timp de două secunde. Apoi, întindeți capul pe spate și repetați încet aceeași mișcare. Executați mișcarea de 25 de ori. Tot pe spate, cu picioarele întinse și cu mâinile pe lângă corp, ridicați capul până duceți bărbia în cel mai inalt punct al capului. Mențineți două secunde și lăsați bărbia în jos, lent. Faceți exercițiul de 30 de ori și veți simți cum pielea feței se întinde.

loading...

Cu ajutorul palmelor, efectuați un masaj special pentru întărirea mușchilor. țineți capul ușor pe spate, ridicând puțin bărbia. Masați zona gâtului cu mișcări circulare, cu dosul palmelor, de maximum 20 de ori, de două-trei ori pe săptămână. Aplicați o cremă de tonifiere în timpul masajului, pentru eficientizare. Așezate în genunchi, păstrați spatele drept, puneți mâinile pe șolduri și lăsati ușor capul pe spate. Repetați mișcarea în trei serii a câte zece mișcări. Și acest exercițiu vă va întări musculatura din zona gâtului.

SFAT. În timpul exercițiilor, mențineți un ritm susținut al respirației, în concordanța cu mișcările efectuate. Inspirați în timp ce ridicați capul și expirați când reveniți la poziția inițială. Efectuate de două ori pe zi, aceste exerciții pot avea rezultate rapide in numai două săptămâni.

sursa: taifasuri.ro

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *