O salată pentru pofticioșii care țin la siluetă

salata cu quinoa

loading...

Ingrediente:

100 g quinoa

250-270 ml supă legume/apă

4 roșii mari

1 castrevete mare

1/2 ardei gras roșu

1/2 ardei gras verde/galben

1 ceapă roșie mică

100 g feta

sare

piper proaspăt măcinat

ulei de măsline

frunze busuioc pentru decor

Cum se prepară:

Se pune la fiert quinoa, la foc mic, în supă (sau apă), până este absorbit tot lichidul (în jur de 15 min). Se lasă să se răcească, apoi se fluidizează ușor cu o furculiță.

Se toacă legumele, se pun într-un bol cu brânza tăiată cubulețe și ceapa cuburi sau Julien. Se adaugă quinoa, ulei de măsline, sare și piper, apoi se amestecă până se omogenizează compoziția.

Sursa: divainbucatarie

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *