Te menține sănătos, tratează tumorile maligne, dezvoltă intelectul și are multe alte beneficii pentru sănătatea ta. Drojdia de bere, o minune prea puțin exploatată

loading...

Pentru mulți dintre noi, drojdia de bere este folositoare doar la prepararea aluaturilor, dar această substanță are calități terapeutice incredibile în tratamentul tumorilor maligne. De exemplu, la bolnavii care au urmat un tratament cu citostatice și au primit și șase lingurițe pe zi de drojdie de bere, iradierea nu a avut efecte secundare atât de puternice ca la bolnavii care nu au luat drojdie.

Drojdia de bere conține o  colonie de ciuperci  inferioare, de dimensiuni microscopice care se comportă ca o fabrică de medicamente care produce toate vitaminele din complexul B, vitaminele D și H, enzime, minerale în forma ușor asimilabilă (calciu, magneziu) precum și oligoelemente vitale pentru sănătate: seleniu și crom.

Trei lingurițe de drojdie proaspătă pe zi, întăresc imunitatea datorită seleniului și scurtează perioada de convalescență. În același mod este ținută sub control hepatita de tip A, B și C.

În afecțiunile dermatologice, chiar și în psoriazis, în urma unei cure cu 4 lingurițe de drojdie de bere pe zi, timp de 30 de zile, repetată după o pauză de o săptămână, metabolismul celular se îmbunătățește vizibil. Efectele se constată și la nivelul pielii.

Acest remediu natural poate fi folosit și în tratarea obezității: trei lingurițe pe zi, administrate pe stomacul gol, timp de 20 de zile. În această situație cromul este cel care face minuni. Se știe că acest element are proprietatea de a scădea pofta de mâncare și în special pe cea de dulce.

Beneficiile drojdiei se remarcă și în stimularea procesului de creștere la copii, în special în dezvoltarea oaselor. Doza pentru copiii între 8 și 14 ani este de două lingurițe pe zi, timp de trei săptămâni, repetată de 3-4 luni pe an.

Cura cu drojdie ajută la dezvoltarea intelectului și combate întârzierea de dezvoltare în cazul adolescenților. Vitaminele și aminoacizii din componența sa combat erupțiile de acnee și țin sub control instabilitatea emoțională.

La vârstnici, drojdia menține sănătatea sistemului nervos, a celui vascular și ajută organismul în lupta cu bolile degenerative. Se recomandă câte două linguri pe zi dimineața și la prânz, timp de 21 de zile.

În afecțiuni precum Parkinson și Alzheimer, dar și paralizii, se recomandă lunar o cură de 4 lingurițe administrate timp de două săptămâni. Această terapie are efect revigorant asupra sistemului nervos, combate depresiile și tulburările psihice.

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *