Nu ai timp să gătești dietetic? Iată ce poți prepara în timp scurt, obținând efecte maxime

paste konjac

loading...

Atunci când dorim să slăbim, căutăm mâncare de dietă, inclusiv pentru masa de seară. Să fie ușor de pregătit, cu foarte puține calorii și să țină de foame așa încât să nu mai stăm cu grija meselor. Dar ce să mâncăm? Mai ales dacă avem un program aglomerat la serviciu, iar seara ultimul lucru pe care ni-l dorim este să petrecem ore în șir în fața aragazului…

Desigur, ne-ar plăcea ca mâncarea să fie în plus bio și gustoasă. Să ajute la detoxifierea organismului și să nu îl priveze de elementele nutritive esențiale.

Alimente dietetice din Konjac sau Kelp

Ingredientul principal în produsele dietetice este konjac glocomannan, o fibră solubilă în apă, derivată din rădăcina plantei konjac. Plantele konjac își au originea în Asia, iar mâncărurile preparate din konjac sunt tăițeii konjac, orezul konjac și pastele shirataki. Cei mai mulți consumatori sunt japonezii, dar și europenii sau nord americanii.

Pastele dietetice din konjac sau alge kelp sunt produse naturale, bogate în fibre solubile în apă, grăsimi, zahăr și nu conțin amidon, proteine, gluten sau grâu.

Produsele Diet Food comercializate de prodietamagazin.ro conțin puține calorii (circa 6 calorii100 gr față de 400 calorii/100 gr echivalentul lor din grâu), zero gr carbohidrați și ajută la eliminarea kilogramelor în plus. Produsele Diet Food sunt 100% vegetale.

Le puteți păstra la temperaturi normale aproximativ un an. Sunt certificate de JAS (Japanese Agricultural Standard).

Sunt simple, nu au niciun gust propriu, fiind foarte simplu de condimentat, preluând ușor aromele condimentelor și a altor ingrediente. Se gătesc repede și se găsesc sub multe forme: adăugați pastele în tigaie, iar peste ele, ingredientele preferate și în cel mai scurt timp veți avea o masă gustoasă și sănătoasă.

Produsele de la Diet Food ajută în procesul de slăbire și sunt potrivite și pentru diabetici, celiaci, vegetarieni și vegani, persoane cu intoleranță la grâu, alergie la gluten sau soia. Tăițeii konjac sunt consumați în toată Asia, fiind o alegere populară în dietele asiaticilor. Produsele Diet Food sunt consumate ca înlocuitor pentru orez și paste. Pot fi adăugate în aproape toate felurile de mâncare. Marele avantaj al produselor Diet Food este că sunt 100% naturale, iar conținutul de fibre hidrosolubile ajută la stabilizarea glicemiei, diminuarea apetitului și evitarea supraalimentării.

Pur și simplu înlocuiți carbohidrații de la cină cu tăițeii Diet Food, fettuccine Diet, orez Diet sau spaghete Diet pentru a scădea numărul de calorii din dieta zilnică. Acest lucru poate duce la eliminarea a cel puțin 0,5 kg pe săptămână (în funcție de greutatea corporală și de aportul caloric).

Nu am prea mult timp să gătesc dietetic! Ce să mănânc?

Pastele și orezul din konjac cu numai 6 calorii/100 gr se fierb în numai câteva minute. După ce aruncați apa, dispare și mirosul de iod. Doriți chiar și mai ușor decât atât? Pastele din alge Kelp au numai 17 calorii/100 gr, nu au nici un fel de miros și nu trebuie fierte! Doar le clătiți cu 30 de secunde înainte de masă (în cazul în care doriți să mâncați reci) sau se toarnă apă fierbinte. Apoi le puneți în sos. Nu aveți timp să faceți sos pentru paste? Ok, atunci alegeți variante de sos BIO, gata preparat! Amestecați ingredientele (reci sau încălzite, după gustul dvs.), iar masa dvs. dietetică, bio și sănătoasă este gata în maximum 5 minute. Prin urmare, acel DE MÂINE INTRU LA DIETĂ poate fi înlocuit cu DIN MOMENTUL ÎN CARE VINE CURIERUL CU PRODUSELE, INTRU LA DIETĂ.

Sursa: prodieta

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *