Dieta cu kiwi. Te vitaminizează, te energizează și te ajută să slăbești rapid

dieta cu kiwi

Kiwi este un fruct exotic care conține foarte multe vitamine și minerale, fiind totodată sărac în calorii. Acesta este și secretul pentru care consumând kiwi veți furniza organismului substanțe nutritive, dar și puține calorii, fapt ce vă va ajuta să slăbiți ușor și sănătos.

loading...

Fiind bogat în vitaminele C, A, B2, B3, B6, E și K, în calciu, fosfor, magneziu, fier, seleniu, zinc, potasiu, crom, carotenoizi, cupru și acid folic, dar sărac în calorii, acest fruct ne ajută să slăbim sănătos, dar să avem și energia zilnică necesară.

Principalul avantaj al consumului de kiwi este faptul că reduce riscul de cancer, prevenind în același timp astmul și alergiile, balonarea și bolile de inimă.

Pe timpul dietei, veți elimina mâncarea de tip fast-food, dulciurile, alcoolul și băuturile carbogazoase. Mișcarea fizică joacă și ea un rol important în perioada dietei.

Dieta cu kiwi durează maxim 2 săptămâni, timp în care puteți da jos până la 5 kilograme.

Secretul dietei constă în mese principale sărace în calorii, dar sănătoase. Una dintre mesele principale va trebui să conțină doar kiwi, iar gustările să fie formate de asemenea, tot din acest fruct.

Drept alimente, puteți consuma la micul dejun o omletă, care să nu fie prăjită în ulei, o felie de pâine de secară, un pahar de suc natural de fructe și câteva fructe de kiwi sau un sandwich, care să conțină pâine integrală și brânză, un ou fiert, o cană de cafea sau ceai și 3 kiwi.

Gustarea poate consta într-un kiwi și câteva bucăți de brânză degresată sau un iaurt cu fulgi de ovăz și câteva bucăți de brânză degresată.

Prânzul poate fi alcătuit din 300 grame de pește slab, o felie de pâine integrală, 4 kiwi și o salată făcută din 3 roșii sau 250 grame de piept de pui sau curcan, o salată de legume cu un dressing ușor (ulei de măsline sau lămâie) și 5 kiwi.

La cină, puteți consuma o porție de piept de pui, un ou fiert și o salată făcută din kiwi și alte fructe sau câteva felii de brânză degresată, ceai, apă sau suc natural de fructe (făcut în casă) și 3 kiwi.

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *