Mic dejun a la Jamie Oliver – frigănele umplute

Friganele (French toast) umplute

loading...

Ingrediente

1 cescușă lapte,
4 ouă,
4 felii pâine albă,
100g nuci pecan tocate,
2 linguri miere,
3 banane feliate subțire,
1 cubuleț unt,
zahăr pudră
Cum se prepară:

Se amestecă feliile de banană cu mierea și nucile pecan. Se împarte totul pe două felii de pâine, lăsând puțin spațiu până la marginea feliei. Se pun deasupra celelalte două felii de pâine pentru a forma sandvișuri.

Se bat ouăle cu laptele și se înmoaie în acest amestec cele două sandvișuri.

Se prăjesc pe rând în untul încins  la foc mediu, timp de 3-4 minute, întorcând o dată, până când se rumenesc.

Se pudrează cu zahăr și se servesc calde, cu iaurt grecesc.

Sursa : www.jamieoliver.com

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *