Rutina începe să-și spună cuvântul? Iată un ghid de seducție pentru soții

loading...

Ești o fire romantică și-ți dorești să ai o noapte de dragoste memorabilă? Iată un plan cu care sigur nu vei da greș!Se întâmplă ca după o vreme relația să intre într-un fel de rutină și ai nevoie de puțină variație. O variantă ar fi să pregătești o seară-surpriză.

Mici surprize incitante

Scrie bilețele haioase, care să sugereze cu umor ce-l așteaptă, fără însă a dezvălui surpriza. Plasează-le în locuri strategice, în care știi sigur că le va găsi: în sertarul cu lenjerie, în buzunarul pantalonilor, în portofel.

Atmosfera perfectă

Încearcă să ajungi acasă înaintea lui. Dacă aveți copii mici, roagă bunicii să stea cu ei. Dacă sunt mari… vor fi mai mult decât fericiți să poată lipsi o seară de acasă. Pregătește dormitorul pentru a crea o atmosferă romantică: câteva lumânări parfumate, o lumină difuză, o muzică plăcută (eventual melodia pe care ați dansat prima oară). Îmbracă-te cu ceva sexy și folosește parfumul care-i place.

O cină romantică

O zicală din bătrâni spune că dragostea trece prin stomac. Ține cont de preferințele lui culinare, dar pregătește un meniu ușor, sigur nu vrei să adoarmă după o cină prea copioasă! Alege un vin bun și, nu uita, de pe masă trebuie să nu lipsească lumânările. Ca desert, poți servi fructe pe care să le mâncați în vârful patului.

Lasă fantezia să zburde

Dacă rutina, stresul și grijile zilnice au făcut ca flacăra pasiunii să pălească, încearcă să-i aduci aminte de primii ani ai relației. Fii îndrăzneață și pune-ți fanteziile în practică. Precis ai avut unele în care te-ai imaginat având altă identitate sau făcând lucruri îndrăznețe. E momentul să le pui în practică. Poți juca orice rol.

Trăiește fiecare clipă

Toate pregătirile ar fi complet inutile dacă nu te vei desprinde de grijile cotidiene. Închide telefoanele, golește-ți mintea și bucură-te de aceste momente numai ale voastre. Fii spontană, lasă inhibițiile deoparte, relaxează-te și arată-i ce simți. Acordă suficient timp preludiului, aceasta nu este doar o simplă excitare, ci crearea unei tensiuni sexuale care se va finaliza cu un orgasm. Sau mai multe…

Somnul de după

Pentru unii bărbați, postludiul nu prea există. Se relaxează și adorm. Nu-l condamna prea tare, de vină este oxitocina, un hormon care se eliberează în cantitate mare în timpul actului sexual. Nu-l lăsa să se scufunde în somn imediat după orgasm. Vorbește-i despre ce ai simțit, mângâie-l, sărută-l, faceți duș împreună și va dori, cu siguranță, să repetați aceste clipe în doi.

Sursa: Click pentru femei; Sursa foto: ele.ro

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *