Dieta cu borș te ajută să dai jos kilogramele în plus

cura

loading...

Borșul este ușor, sănătos, are un gust acrișor plăcut și te ajută să topești kilogramele.

Borșul de casă se obține prin fermentarea naturală a tărâțelor de grâu. El  conține mai multe ingrediente care îmbunătățesc digestia, grăbesc arderea grăsimilor și eliminarea toxinelor din organism.

Îți recomandăm sa nu ții o dietă cu borș din comerț, deoarece este „îmbunătățit” cu aditivi alimentari care îți sabotează sănătatea.

Borșul de casă este un tonic natural. Conține vitamine din complexul B, inclusiv vitamina B12, pe care de obicei o obții din produsele de origine animală.

Borșul de casă este foarte sărac în calorii, dar are o cantitate generoasă de calciu, ceea ce înseamnă că poți slăbi rapid și fără prea mare efort. Din tărâțele de grâu, borșul absoarbe fibre, proteine, magneziu, potasiu și proteine, care îți curăță organismul de substanțele nocive și în același timp te ajută să pierzi câțiva centimetri în talie.

Curele cu borș dau rezultate dacă le urmezi aproximativ trei săptămâni. După o pauză de o săptămână poți repeta metoda.

Specialiștii recomandă să consumi borșul cu 15 minute înainte de masă. De la o zi la alta crești numărul paharelor, până ajungi la șapte.                                                            Foto: b365.ro

loading...

You may also like...

1 Response

  1. Tatiana spune:

    A incercat cineva castan Brazilian? Am citit aici ca e bun pentru slabit si vreau s ail incerc si eu. Multumesc anticipat: http://www.dietapentrutine.ro/2015/10/29/noua-metoda-de-slabit-cu-guarana/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *