Zodiile care au cele mai mari șanse să reziste o viață împreună

iubire8
Compatibilitatea semnelor zodiacale nu poate garanta durata unei relatii intr-un procent de 100%, dar influenta astrelor poate spune care sunt nativii cu cele mai mari sanse sa formeze un cuplu pe viata. Unele zodii sunt potrivite pentru o relatie de durata, pe cand altele sunt destinate esecului.

Pesti si Taur 

loading...

Doua zodii guvernate de pamant si apa, elemente care se potrivesc de minune. Daca zodia Taur este caracterizata de sensibilitate, partenerul sau il va ajuta sa-si extinda orizonturile, acesta din urma primind la schimb un plus de sensibilitate si optimism.

Berbec si Gemeni

Aceasta combinatie este o partida buna atat din punct de vedere fizic cat si intelectual. Elementele specifice lor, foc si aer, determina o colaborare spectaculoasa, luptand pentru un scop comun.

Scorpion si Rac 

Doua semne zodiacale pasionale, care isi ofera reciproc dragoste si un sentiment aparte de intimitate. Ambele zodii au caracteristica protectiei, facand astfel cuplul sa devina sigur, noteaza gothoroscope.

Fecioara si Varsator 

Doua poluri opuse care se atrag reciproc. Fecioara este caracterizata de o gandire analitica, in timp ce Varsatorul este pasional si pus pe distractie.

Capricorn si Taur 

Aceasta combinatie este un real centru de putere al productivitatii. Cele doua semne zodiacale reprezinta una dintre cele mai puternice combinatii posibile intre doua zodii.

Sagetator si Leu 

O combinatie incendiara, Sagetatorul si Leul sunt doua zodii de foc care beneficiaza de un avantaj deosebit impreuna, ajutandu-se reciproc sa evolueze.

Sursa: adevarul.ro

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *