Trei semne care anunță o despărțire

despartire

loading...

Foarte multe cupluri ajung la divorț pentru că nu observă din timp problemele care le erodează iubirea și le destramă căsnicia. În cele ce urmează, găsești cele mai evidente semne ale unei despărțiri iminente!

1. Certurile au partea lor bună.

Ai putea crede că dacă nu vă certați înseamnă că nu aveți probleme. Nu este chiar așa, pentru că în lipsa discuțiilor gara de neînțelegeri, amândoi adunați resentimente. Să nu te mire dacă într-o bună zi unul dintre voi sau poate amândoi veți răbufni și veți ajunge la concluzia că nu mai puteți trăi sub același acoperiș! Pentru ca un cuplu să reziste în timp, cel mai „sănătos” este să dați glas oricărei nemulțumiri, pentru ca ea să se stingă.

2. Rutina, inamic al cuplului.

Programul de muncă, treburile pe care le aveți de făcut acasă – toate se petrec uneori aproape la fel. Ce poate fi mai puțin stimulator pentru viața de cuplu? Obligațiile cotidiene și rutina care se instalează vă sufocă dorința și interesul unuia pentru celălalt. Iată de ce este indicat să vă rezervați puțin timp și pentru voi! Ieșiți la o plimbare ca acelea de la începutul relației sau lăsați toate treburile și dedicați-vă un weekend la munte! Nu ți se par deloc niște idei bune? Atunci este un semn că mai mult te-ar tenta despărțirea.

3. Degradarea intimității.

Când se referă la intimitate în cuplu, cei mai mulți se rezumă la relațiile sexuale. De fapt, intimitatea înseamnă și exprimarea față de partener a propriilor sentimente, suferințe, slăbiciuni. Dacă ți-e teamă, nu vrei sau ți se pare inutil să-ți împarți problemele și trăirile cu soțul tău, este posibil să te atragă ideea că ar fi mai bine să vă separați. Degradarea intimității vă distanțează și vă face să ajungeți să vorbiți strict despre ceea ce aveți de făcut pentru casă sau pentru copii. În plan sexual, genul acesta de izolare se traduce prin imposibilitatea ta de a te destinde și a lui de a scăpa de frustrări.

Sursa: Click pentru femei

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *