Tendințe în încălțăminte. Stiletto sau slip-on? Tu de care parte ești?

stiletto

loading...

Femeile iubesc pantofii, îi colecționează! De ce? Pentru că pantofii dau dependență, sunt plăcerea vinovată a oricărei femei!

Pantofii cu toc sunt în topul preferințelor, iar femeile îi adoră pentru că le determină  să pășească cu capul sus  și spatele drept,  să  simtă că sunt frumoase, să capete mai multă încredere în sine. Când mergi pe tocuri ești mai sexy, știai?

Fostul redactor – șef al revistei Vogue Paris, Carine Roitfeld,  te sfătuiește:  „Poartă întotdeauna tocuri înalte. Îți oferă putere. Te miști diferit, stai diferit, și chiar vorbești diferit. 

Dacă faci parte din acea categorie de femei cărora li se pare imposibil mersul pe tocuri, măcar încearcă! Nu o să reușești din prima, dar nu renunța, exersează prin propria sufragerie! Pantofii stiletto pentru o seară în care vei fi magnetică, merită  efortul, crede-mă! Dar, în ajutorul tău vine  modelul în tendințe în acestă primavară: pantofii slip-on.  Sunt mai comozi ca balerinii, la fel de  confortabili ca pantofii de sport și sunt și foarte ușor de asortat. Îi poți purta cu rochii și fuste office sau cu   pantaloni ori jeanși conici și cămăși uni sau cu imprimeuri vesele. Îi găsești în aproape toate magazinele în diferite variante: din material textil în diverse culori sau imprimeuri pentru pantaloni sport, din piele naturală sau artificială, argintii sau aurii, care dau un plus de stil ținutei tale.

Rămâne doar să faci alegerea care te avantajează.

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *