Top 3 ceaiuri pentru slăbit. Revigorante, detoxifiante, te ajută în curele de slăbire

ceai verde

loading...

Cauți soluții eficiente ca să slăbești? Ai la dispoziție ceaiurile pe bază de plante medicinale, revigorante și detoxifiante.

Asociate oricărei diete, ceaiurile aduc o mulțime de avantaje. Ele îți oferă o hidratare plăcută și te ajută să elimini toxinele, contribuind astfel la intensificarea arderilor. În plus, vitaminele și mineralele îți completează necesarul zilnic, iar anumite substanțe din componența lor fac să-ți scadă „colăceii” văzând cu ochii.

Ceaiul verde

Frunzele de ceai verde îți stimulează digestia și îți reglează tranzitul intestinal. Cu ajutorul lor, vei putea elimina toxinele acumulate în organism și vei arde mai repede grăsimile. Bea cinci căni de-a lungul zilei, dimineața și la prânz, și vei avea doar de câștigat.

Ceaiul de afine

Miraculoase în regimul de slăbire sunt afinele, numite și „insulina vegetală”. Sub formă de ceai, ele limitează producția de insulină din organism, care intervine în procesul de îngrășare. Sub acțiunea ei, zaharurile sunt stocate sub formă de grăsimi. Astfel, ceaiul de afine te ajută să scapi de colăceii de pe burtă și, datorită vitaminelor și mineralelor, face mai puțin epuizantă cura de slăbire.

Ceaiul de cătină

În curele de slăbire, ceaiul de cătină îți asigură necesarul de vitamine și de minerale, pe care nu ți le procuri din alimente. Prepară patru căni de ceai  de cătină, pe care le bei treptat de-a lungul zilei, înainte de mesele principale.

Sursa: Revista Click pentru femei

Sursa foto: efemeride.ro

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *