Bărbații au secretele lor. Șapte secrete bine ținute, pe care trebuie să le…știi

barbat infidel

loading...

Sunt câteva lucruri pe care bărbații nu le-ar recunoaște nici în ruptul capului. Află ce gânduri ascunse are iubitul tău!

Cu toții avem secrete, mai mici sau mai mari. Mama, tata, prietenele și partenerul de viață știu multe despre noi, dar unele lucruri… parcă e mai bine să rămână nespuse. Bărbații le au și ei pe ale lor! Știai?

1. Se uită după alte femei

Și unele chiar îi plac. Asta, cu siguranță, nu ți-ar spune-o, pentru că știe foarte bine cum ai reacționa. Dar, dacă e destul de diplomat încât să nu observi nicicând că „îi fug ochii” după cineva pe stradă, n-ai motive să te plângi.  Atenție, vorbim doar de stadiul „privit”! E singurul care se trece cu vederea.

2. Nu-i place să-l întreci

Fie că e vorba de un job mai bun, de un salariu mai mare sau de o situație căreia ai reușit să-i dai de capăt înaintea lui, bărbatul tău se simte pus în umbră când nu e cu un pas înaintea ta. Chiar dacă te felicită pentru reușită, ai grijă să nu te lauzi prea mult cu meritele tale, ca să nu-și simtă orgoliul rănit!  Totuși, el trebuie să rămână stâlpul familiei.

3. Uneori, nu te aude

Când îi vorbești zeci de minute pe aceeași temă, reproșându-i iar și iar același lucru, nu te aștepta să-ți răspundă sau să reacționeze în vreun fel. Nu de alta, dar, după primele minute, deja nu te mai urmărește și nici nu aude ce-i spui.

4. E stresat când ești tu la volan

Ok, și-a călcat pe inimă și te-a lăsat să conduci tu mașina. Ba s-a și așezat cuminte pe scaunul din dreapta, cu tine la volan. Să nu crezi că-i cade tocmai bine această postură! Fii convinsă că, oricât te-ar încuraja, îi stă inima în loc de fiecare dată când se ivește o situație neprevăzută în trafic, iar când ajungeți cu bine la destinație, răsuflă ușurat.

5. Și el e gelos

„Te înțelegi bine cu noul coleg de birou?” care, întâmplător, te-a condus acasă cu mașina. În spatele întrebărilor-cheie, se ascunde o mică suspiciune, chiar dacă nici prin cap nu-i trece să recunoască asta, mai ales dacă-l tachinezi.

6. Uneori, i-e dor de libertate

Se simte bine alături de tine, nimic de zis! Dar, mai ales în momentele tensionate, își amintește cu nostalgie vremurile când era burlac, locuia singur, ieșea cu prietenii ori de câte ori îi poftea inima și, în plus, avea relații pasagere și nu era nevoit să dea prea multe explicații acasă.

7. Îi place să repare

Chiar dacă de multe ori protestează (sau te ignoră!) când le dai ceva de făcut prin casă, bărbaților le place să facă pe meșterii și să se laude apoi că sunt pricepuți. E greu până se urnesc.

Sursa: Revista Femeia de azi

Sursa foto: click.ro

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *