În doar 15 minute obții o delicatesă. Plăcinte cu șuncă și cașcaval

placinte sunca

loading...

Plăcinta cu șuncă și cașcaval fac parte din categoria bucatelor delicioase, care se prepară repede și la fel de repede se mănâncă. Atunci când nu aveți mult timp pentru gătit, dar oaspeții bat la ușă sau pur și simplu nu mai aveți pâine în casă, atunci vă ajută aceste plăcinte. Plăcintele apetisante și aromate sunt opțiunea ideală pentru micul dejun sau prânz. Această gustare este populară în întreaga lume de sute de ani și este preferată de toți gurmanzii pentru simplitatea și minimalismul rețetei și gustul delicios.

Ingrediente necesare:

1 pahar de chefir sau lapte acru

1 pahar de cașcaval tare (ras)

1 pahar de șuncă (salam)

2 pahare de făină

0.5 linguriță de sare

0.5 linguriță de zahăr

0.5 linguriță de bicarbonat de sodiu

Notă: 1 pahar = 250 ml

Mod de preparare:

1. Adăugați în chefir sarea, zahărul și bicarbonatul de sodiu, amestecați bine.

2. Puneți cașcavalul ras și făina. Amestecați bine și frământați aluatul.

3. Împărțiți aluatul în câteva biluțe, întindeți fiecare bilă sub formă de turtă și puneți umplutura de șuncă. Puteți pune alt tip de cașcaval, la fel vor fi foarte gustoase. Lipiți marginile și rulați un pic.

4. Prăjiți plăcintele într-o tigaie încinsă cu ulei, pe ambele părți, la foc mediu, acoperite cu capac.

Sursa: Bucătarul TV.

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *