În șapte zile vei vedea rezultatele! Încearcă această cremă anticelulitică și nu vei regreta!

crema anticelulitica

loading...

Din diverse motive, de cele mai multe ori nu ajungem la un salon de masaj pentru a scăpa de celulită.

Dar puteți încerca această  cremă facută în casă din ingrediente 100% naturale, care vă va rezolva problema. Este foarte usor de făcut si nu o să vă coste mai nimic. Se va dovedi la fel de eficientă sau chiar mai eficientă decât cele cumpărate din farmacii.

Ingrediente necesare:

– 100 de ml de ulei din nucă de cocos

– 20 de picaturi de ulei esențial de portocale

– O jumătate de linguriță de praf de scorțișoară

Uleiul de cocos este cea mai bună alegere, întrucât are capacitatea de a deschide eficient porii, făcând mult mai ușoară absorbția celorlalte două ingrediente. Uleiul esențial din citrice este unul dintre ingredientele cele mai eficiente în eradicarea celulitei. Puteți alege orice ulei esențial din citrice cum ar fi : de portocale, lămâie sau grapefruit.

Secretul acestui amestec este oferit de combinația dintre uleiul esențial și scorțișoara. Cele două ingrediente combinate vor avea un efect uimitor asupra celulitei, scorțișoara dublând practic puterea uleiului din citrice.

Cum se prepară:

Se pune  uleiul din nucă de cocos într-un castron, peste care va trebui să se adauge pe rând uleiul esențial de portocale și apoi scorțișoară.  Se amestecă bine ingredientele până când se obține un amestec omogen. Se lasă apoi amestecul să stea timp de 30 de minute. După cele 30 de munte, amestecul este bun pentru a fi utilizat.

Sursa: vocea.biz

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *