Celulita ne dă bătăi de cap? O cremă preparată acasă, rapid și ieftin, poate fi soluția ta

celulita

loading...

Dacă nu aveți posibilitatea să mergeți la un salon de masaj pentru a scăpa de celulită, poate această cremă făcută în casa va rezolva problema. Este foarte ușor de făcut și nu o să vă coste mai nimic. Pe lângă aceste avantaje, această cremă este produsă din ingrediente 100% naturale și vă asigur că va fi mult mai eficientă decat orice cremă pe care o veți cumpăra din farmacii.

După ce veți citi cum se face, sunt sigur că în momentul următor, vă veți apuca să o pregătiți, iar după 7 zile de utilizare, rezultatele vor fi vizibile.

Ingrediente :

– 100 de ml de ulei din nucă de cocos

– 20 de picături de ulei esențial de portocale

– O jumătate de linguriță de praf de scorțișoară

Uleiul de cocos este cea mai bună alegere, întrucât are capacitatea de a deschide eficient porii, făcând mult mai ușoară absorbția celorlalte două ingrediente. Uleiul esențial din citrice este unul dintre ingredientele cele mai eficiente în eradicarea celulitei. Puteți alege orice ulei esențial din citrice cum ar fi : de portocale, lămâie sau grapefruit.

Secretul acestui amestec este oferit de combinația dintre uleiul esențial și scorțișoara. Cele două ingrediente combinate vor avea un efect uimitor asupra celulitei, scorțișoara dublând practic puterea uleiului din citrice.

Mod de preparare:

Puneți uleiul din nucă de cocos într-un castron, peste care va trebui să adaugi pe rând uleiul esențial de portocale și apoi scorțișoara. Amestecă bine ingredientele până când veți obține un amestec omogen. Lăsați apoi amestecul să stea timp de 30 de minute. După cele 30 de minute, amestecul este bun pentru a fi utilizat.

Utilizare:

Aplicați această cremă anticelulita direct pe zonele afectate, masând ușor. Acoperiți zonele cu o folie de plastic timp de 30 de minute. Repetați acest procedeu de 3 ori pe zi. In 7 zile efectele vor fi vizibile. Termenul de valabilitate al acestei creme este de 30 de zile, dupa care trebuie refăcută.

Articol relatat de: Secretele.com

*Conținutul acestui articol este doar pentru informare și nu se dorește a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *