Piele revitalizată și hidratată, un pas important pentru a fi remarcată

peeling

loading...

Dacă îți dorești un aspect plăcut al pielii, poți încerca metodele de peeling propuse în cele ce urmează:

Peelingul facial și corporal este pasul important pe care trebuie să îl faci pentru a ajuta pielea să respire, să se regenereze, să absoarbă mai bine substanțele hidratante din creme, să aibă un aspect mai fresh. Prin îndepărtarea celulelor moarte, îți cureți pielea în profunzime și îndepărtezi excesul de sebum din pori.

Peelingul este eficient dacă îl faci în timpul sau după ce ieși de la duș, când pielea este curată și porii deschiși. Aplică cu mișcări circulare, fără a irita pielea, insistând pe pielea mai aspră (călcâie, genunchi și coate). Spală pielea, alternând apa caldă cu cea rece, pentru stimularea circulației sângelui și pentru tonifiere. Hidratează cu crema preferată și de acum pielea ta este pregătită să se bronzeze!

Iată câteva rețete pentru exfolierea naturală pe care le poți prepara chiar tu foarte ușor:

Cu cafea: 2 linguri de zaț de cafea, o lingură ulei de măsline, o lingură de zahăr brun.  Redă elasticitatea pielii și ajută la producerea de colagen, are efect antiinflamator și îți întinerește pielea.

Cu sare: 2 linguri sare marină și 3 lingurițe ulei de măsline. Datorită conținutului ridicat în minerale, sarea este antiseptică și tonifiantă.

Cu zahăr brun: o lingură de zahăr brun și o lingură de ulei de măsline. Are efect antioxidant și antimicrobian.

Cu miere: o lingură de miere și o linguriță de zahăr.

Cu mălai: două linguri de mălai și un albuș de ou.  Este ideal pentru persoanele cu tenul gras,  deoarece mălaiul absoarbe sebumul din piele și lasă pielea hidratată.

Dacă vei realiza aceste procedee de exfoliere ușoară de două ori pe săptămână pentru tenul gras, o dată pe săptămână pentru tenul normal și o dată la două săptămâni pentru pielea uscată, vei obține un aspect satinat și catifelat al pielii tale care nu va trece neobservat!

Sursa foto: groupon.es

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *