Meriți un răsfăț săptămânal. Frigărui la grătar cu carne de porc
Chiar dacă ești la dietă, meriți o escapadă…culinară, o dată pe săptămână. Nu îți dereglează dieta, în condițiile în care consumi, cumpătat o singură porție de…frigărui la grătar cu carne de porc.
Ingrediente necesare:
500 g mușchi sau cotlet de porc
1 ardei gras galben
1 ardei gras verde
2 cepe
150 ml vin roșu
sare
piper
cimbru
Mod de preparare:
Se taie carnea cubulețe, se condimentează cu cimbru, sare și piper, după gust, și se stropește cu vin. Se lasă la rece o oră, iar între timp se taie ceapa și ardeii bucăți de mărimea cubulețelor de carne.
Se udă bețele pentru frigărui și se înfig pe ele bucățile de carne alternând cu ceapă și cu ardei. Se așază pe grătar, întorcându-le din când în când. Se servesc cu garnitură de orez.