Alege sănătatea. Alege sucurile pentru detoxifiere și slăbire

suc de broccoli

loading...

Sucurile pentru detoxifiere și slăbire sunt din ce în ce mai adoptate de cei care doresc să slăbească sănătos. În aceste sucuri naturale de detox putem pune practic orice legume sau fructe avem la îndemână. Sucurile DETOX vor fi consumate la micul dejun, prânz sau între mese la un interval de minim două ore, dar nu vor fi combinate cu feluri de mâncare clasice.

Vă prezentăm mai jos câteva opțiuni care să vă inspire, după care puteți face chiar dvs propriile combinații în funcție de gustul propriu sau de disponibilitatea ingredientelor.

Un singur element este prezent în toate sucurile de detoxifiere și slăbire, și anume pudra proteică. Îi spunem pudră proteică, dar nu reprezintă altceva decât semințe de in, dovleac sau cânepă măcinate foarte fin. Fiind foarte bogate în proteine, nutrienți și fibre, aceste semințe fac ca sucurile noastre să țină de foame căci asta este una dintre marile probleme ale curelor de detoxifiere și slăbire: cum facem să scăpăm de senzația de foame care la sucurile simple survine la relativ scurt timp? Secretul este în adaosul de semințe bogate în grăsimi naturale Omega 3 și Omega 6, măcinate foarte fin, pudra proteică vegetală.

Iată lista ingredientelor pentru sucul verde de detoxifiere și slăbire:

 • 2 buchețele de broccoli
 • 1 castravete cu tot cu coajă
 • câteva frunze de spanac proaspăt
 • sucul de la o lămâie
 • puțin ghimbir proaspăt
 • mai puteți adăuga, în funcție de ce aveți în casă: mentă, sfeclă roșie, avocado, măr, ananas, mango, papaya, rodie, kiwi, fructe de pădure congelate sau proaspete – care vor adăuga un plus de aromă, culoare, gust, sănătate.
 • 3 linguri de pudră proteică de dovleac, in ori cânepă. Fie câte o lingură din fiecare, fie într-o zi 3 linguri dintr-o pudră, următoarea zi din cealaltă și tot așa prin rotație.

Și un plus de nutrienți

Puteți completa beneficiile aduse de acest suc cu capsule de spirulină bio, chlorella, alge, iarbă de orz – administrarea capsulelor se face conform indicațiilor de pe cutie, de obicei 2-3 pe zi înainte de mese sau odată cu sucurile de detoxifiere.

Suc simplu de grapefruit detoxifiant și cu extrem de puține calorii

Ingrediente pentru acest suc simplu, cu foarte puține calorii, dar cu putere extrem de mare de accelerare a metabolismului:

 • suc de grapefruit (2, 3 fructe)
 • scorțișoară măcinată
 • îndulcitor
 • 3 linguri de pudră proteică de dovleac, in ori cânepă.

Lapte de migdale cu cereale integrale și fructe

Dacă doriți și un mic dejun mai consistent, intercalat între zilele de sucuri de detoxifiere puteți consuma lapte de migdale, quinoa sau cocos cu cereale integrale neîndulcite și fructe (fulgi de grâu alac, semințe de chia, fulgi de secară, ovăz, psyllium, tărâțe de ovăz, fructe aronia, afine roșii deshidratate, negre, caise sălbatice, curmale, mango, psysalis, smochine sau coarne de pădure bio). Dacă simțiți nevoia să îndulciți, puteți adăuga ștevia, sirop de agave sau miere. Nu uitați să adăugați și puțină scorțișoară care dă un plus de aromă, dar face și minuni pentru digestie.

Sursa: prodieta

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *