Topește grăsimile de pe abdomen și redu celulita cu această dietă de sezon

afine

loading...

Este sezonul afinelor și ne bucurăm să te anunțăm că micile bobițe închise la culoare sunt o mină de aur pentru corpul tău. Pe lângă faptul că îți mențin creierul sănătos și combat infecțiile urinare, afinele au și un efect senzațional asupra siluetei. Mai exact, topesc toate grăsimile pe care le prind în cale, în special pe cele de pe abdomen.
În plus, dacă vrei să scapi de celulita nesuferită, tot afinele se dovedesc a fi o soluție eficientă.
Și pentru că trăim în epoca vitezei, cu siguranță vrei să vezi rezultate rapide. Pentru aceasta, îți recomandăm sucul de afine.
Sucul de afine nu pierde nicio vitamină și niciun ingredient activ din boabe, însă este asimilat mult mai repede în organism. Așa apar și rezultate mai rapide.

Cum te scapă sucul de afine de grăsimea de pe abdomen

Sucul de afine are în compoziție o cantitate impresionantă de antioxidanți, vitamine și minerale, care te ajută să ai un tonus de invidiat și un metabolism ultra eficient în arderea grăsimilor. Studiile realizate în urmă cu ceva timp de specialiștii de la Universitatea Michigan (SUA) arată că afinele și implicit sucul de afine pot reduce grăsimea abdominală prin spargerea celulelor adipoase, dar și prin împiedicarea formării unui nou strat adipos.
Grăsimea abdominală este cea mai periculoasă pentru sănătate. Pe lângă faptul că este inestetică și îți sabotează silueta, poate favoriza apariția bolilor cardiovasculare. Sucul de afine are grijă de inima ta, scade nivelul de colesterol rău și, pe deasupra, te ajută să obții un abdomen plat de invidiat.
Hai să-ți mai spunem câteva secrete despre sucul de afine: delicioasa băutură are un număr mic de calorii, mai exact, la fiecare 250 ml obții 83 de calorii. În plus, sucul de afine este o sursă excelentă de fibre dietetice, solubile și insolubile, ideale pentru dobândirea rapidă a senzației de sațietate și diminuarea poftei de mâncare.
Odată cu această potolire a senzației de foame, reduci aportul caloric fără să ai tot timpul sentimentul că te roade stomacul.

Cum te ajută sucul de afine să scapi de celulită

Sucul de afine este o metodă excelentă prin care poți scăpa de celulită. Te întrebi de ce? În primul rând, pentru că este o sursă foarte bună de antioxidanți, adică substanțe care îți protejează pielea de radicalii liberi.
În al doilea rând, sucul de afine conține foarte multe vitamine necesare pentru regenerarea celulară și pentru îmbunătățirea aspectului pielii. Și nu în ultimul rând, afinele sunt un excelent detoxifiant, iar după cum știi, una dintre cauzele principale ale celulitei este acumularea de toxine în organism.
Tot la al 3-lea motiv pentru care sucul de afine te scapă de celulită putem menționa și îmbunătățirea circulației limfatice, responsabilă pentru eliminarea toxinelor care favorizează celulita.

Cum ții dieta cu suc de afine

Dieta cu suc de afine este ușor de urmat, însă este bine să știi de la bun început că trebuie să elimini sau măcar să reduci consumul de alimente care conțin grăsimi saturate și zahăr.
Sucul de afine trebuie consumat în fiecare dimineață pe stomacul gol, înainte de micul dejun. După micul dejun, consumă încă un pahar de suc de afine.
Ideal ar fi să bei sucul de afine și înainte de prânz și cină, pentru a consuma o cantitate mai mică de mâncare. Bea suc de afine și în alte momente ale zilei, când ți se face sete.
Ce spui despre dieta cu suc de afine? Ai vrea să o încerci?

Autor: Laura Galan

Sursa: ele.ro

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *