Dacă știi să o utilizezi, cicoarea te ajută să slăbești. Află cea mai simplă metodă recomandată de specialiști

cicoare

loading...

Specialistii sustin ca extractul de cicoare, desi nu promite scaderea masiva in greutate, ajuta la controlul apetitului excesiv, permitand, totodata, sa se urmeze regimurile alimentare rezonabile, care au ca rezultat slabirea treptata, fara a implica riscuri de destabilizare a functiei cardiace, hormonale, nervoase, etc.

Cicoarea (Cichorium intybus) regleaza pofta de mancare si metabolismul, fiind intens valorizata pentru controlul greutatii.
Studiile au aratat ca extractul de cicoare reduce secretia de grelina(hormonul foamei), contribuind la eliberarea in organism a unor cantitati mai mari de leptina, cunoscut ca hormonul satietatii.

Administrata in timpul mesei cicorea suprima pofta de mancare, ajutand, totodata, la reducerea drastica a portiilor de hrana.
Specialistii in domeniu sustin ca extractul de cicoare este unic, prin simplul fapt ca pana in prezent, nu a mai fost descoperit un remediu natural care sa ajute la mentinerea echilibrului (delicat, de altfel) intre secretia grelinei (hormon al foamei) si a leptinei (hormon al satietatii). Astfel se explica efectele deosebite in curele de slabire.
Tratamentul cu extract de cicoare se derulează astfel:
Se iau cate 1 – 3 capsule de extract de cicoare, dupa 4 – 5 minute de la inceperea mesei, indiferent de cantitatea de hrana consumata in acel moment. Administrarea se face cu minimum 200 ml. de apa. Cura se urmeaza pe o perioada de 1 – 2 luni.

Sursa: topremediinaturiste.ro

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *