Șase metode prin care îți poți micșora talia

abdomen

loading...

Obținerea de mușchi abdominali tonifiați este unul dintre cele mai grele lucruri atunci când vine vorba de reducerea grăsimii abdominale. Și deși abdomenele sunt în mod normal văzute ca o metodă eficientă care țintește această grupă de mușchi, experții în fitness propun mai nou alte metode mai de efect când vine vorba de scăderea în greutate. Problema cu abdomenele este că acestea s-au dovedit ineficiente în arderea grăsimilor subcutanate și în a subția talia, chiar și atunci când sunt făcute cu regularitate.

Conform lui Jennifer Cohen, un expert în fitness din Los Angeles, folosirea metodelor care contracarează cortizolul este crucială în reducerea taliei deoarece acest hormon reduce masa musculară și se leagă de grăsimile din zona abdominală.

De aceea reducerea stresului din viața ta este unul dintre pașii pe care trebuie să-i faci datorită faptului că acesta crește nivelul cortizolului. Alte lucruri pe care ar trebui să le iei în calcul în privința reducerii de cortizol sunt:

• Dormitul îndeajuns
• Evitarea sau reducerea alimentelor ce conțin zaharuri rafinate
• Încetinirea respirației
• Exercițiile fizice intense
• Vitamina C îndeajuns
• Consumul de grăsimi bune omega-3 ce se găsesc în somon, avocado, nuci

Strategia de bază în a reduce talia
Pentru început, să dormi suficient nu e doar un lucru critic ce reglează nivelul de cortizol, dar și optimizează ceasul biologic ce îți poate afecta în mod serios metabolismul și greutatea. Conform unui studiu efectuat de către Universitatea din Chicago, persoanele care au dormit 8 ore pe noapte au pierdut în greutate cu 55% mai mult față de cei care au dormit numai 5 ore pe noapte. Totuși, cheia pentru o talie subțiere este combinația dintre dietă și exerciții.

Arme secrete pentru un abdomen plat și pentru o talie subțire
Cel mai eficace și mai popular regim alimentar pentru un abdomen perfect este ABS DIET. De fapt, lista include un număr de alimente uzuale numite Superalimentele Abs Diet. Nu trebuie să înveți lista pe de rost, ci trebuie doar să reții acronimul: Migdale și alte nuci, Fasole și alte legume, Spanac și alte verdețuri, Lactate (cu puține grăsimi), Fulgi de ovăz, Ouă, Carne de curcan și alte cărnuri slabe, Unt de arahide, Ulei de măsline, Produse din cereale integrale, Pudră de zer, Zmeură și alte fructe de pădure.

Nu se poate ceva mai bun, așa este? Practic ai parte de proteine sănătoase, grăsimi sănătoase și carbohidrați sănătoși. Partea bună este că nu trebuie să te ferești de prea multe alimente dacă ții acest regim.

Dacă urmezi aceste reguli simple, vei fi pe drumul cel bun în a obține o talie de invidiat.
1. Include 2 sau 3 alimente din lista de mai sus la fiecare masă și măcar una în fiecare gustare luată.
2. Combină-le pentru a avea parte de un mix sănătos de proteine, lipide și carbohidrați.
3. Adaugă alimente cu proteine în fiecare gustare.

Migdalele și alte nuci – Fortifică mușchii, taie apetitul, luptă împotriva obezității, a problemelor cardiace, a pierderii masei musculare, a ridurilor, cancerului și a hipertensiunii.

Fasole și alte legume – fortifică mușchii, stimulează arderea grăsimilor, reglează digestia, luptă împotriva obezității, cancerului de colon, problemelor cardiace și a hipertensiunii.
Spanac și alte verdețuri – Aceste alimente contracarează radicalii liberi și moleculele ce grăbesc procesul de îmbătrânire. În plus, luptă împotriva cancerului, a bolilor de inimă, a obezității și a osteoporozei.

Lactate (lapte, iaurt și brânzeturi fără grăsimi sau cu grăsimi puține) – Produsele lactate sprijină dezvoltarea sistemului osos, stimulează pierderea în greutate, luptă cu osteoporoza, obezitatea, hipertensiunea și cu cancerul.

Fulgii de ovăz (neîndulciți) – Acest aliment crește nivelul de energie, reduce colesterolul, menține nivelul glicemiei, luptă cu bolile de inimă, diabetul, cancerul de colon și cu obezitatea.

Ouă – Acestea ajută la constituirea masei musculare, ard grăsimile și luptă împotriva obezității.

Carnea de curcan și alte cărnuri slabe – Carnea slabă ajută la acumularea masei musculare, întărește sistemul imunitar, luptă împotriva obezității și a altor boli.

Sursa: kilocalorii.ro

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *