Trucuri pentru accelerarea metabolismului – respectă-le și vei vedea rezultatele

metabolism

loading...
  1. Programează-ți mesele: Corpul nostru așteaptă să fie hrănit la o anumită oră. Așa folosește energia, știind că va primi din nou, curând. Dacă mesele tale sunt neregulate, corpul păstrează energia în loc să o consume pentru că nu este sigur dacă va mai primi sau nu. O masă la 3-4 ore îți va ajuta organismul să folosească toată energia.
  2. Bea multe lichide: Și lichidele contribuie la un corp sănător. Dacă nu bei apă, vei pierde mai puține calorii. Trebuie să te concentrezi pe suplimentul de apă, nu pe arderea grăsimilor. Din acest motiv trebuie să bei apă! Apă sau ceai; ceaiul verde este recomandat.
  3. Lactatele: Lactatele conțin o mulțime de nutrienți esențiali pentru arderea grăsimilor, dar și pentru masa musculară. De exemplu, calciul pe care îl conțin lactatele are un rol important în metalobismul tău. Cu cât ai mai mult calciu, cu atât vei arde mai multe grăsimi.
  4. Sportul: Orice tip de activitate fizică: mersul, alergarea, dansul, exercițiile de la sala de sport contribuie la sănătatea ta.
  5. Trezește-te dimineața: Și lumina soarelui are un impact asupra metabolismului tău. Soarele de dimineață îți ajută corpul să-ți regleze procesele biologice, vitale și ele pentru consumarea energiei.
  6. Nu elimina carbohidrații: Nu adopta diete care elimină complet carbohidrații. Lipsa carbohidraților pot avea un efect negativ asupra creierului.
  7. Elimină fast-food-ul: Dacă ești fan chips-uri, sandvișuri și dulciuri află că acestea reduc arderea grăsimilor. Energia pe care o primim din mâncare durează cam 3-4 ore. Apoi corpul începe să consume energie arzând grăsimile. Dacă îți plac gustările enumerate mai sus acest lucru nu se va întâmpla și vei începe să te îngrași.
  8. Mănâncă produse bio: Produsele care au diverse aditive, animalele hrănite cu antibiotice sau hormoni… Nu sună tentant, nu? Din păcate asta conțin majoritatea alimentelor pe care le mâncăm.
  9. Menține-ți nivelul de fier ridicat: Dacă fierul lipsește din dieta ta, consumă mai multă carne, pește și mere.
  10. Nu te mai stresa: Cele mai multe probleme ale metabolismului au legătură cu incapacitatea noastră de a face față stresului. Atunci când suntem stresați, tiroida încetinește metabolismul, ceea ce duce la creșterea în greutate.

Sursa: sanatatea.ro

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *