Fă-ți un obicei din a consuma un pahar de apă dimineața, pe stomacul gol. Rezultatele sunt uimitoare

fata apa

loading...

De ce trebuie să bei apă dimineața, pe stomacul gol?

Vei rămâne surprins de efectele pe care un singur pahar de apă, băut dimineața pe stomacul gol, le are asupra stării tale de sănătate.

În Japonia  există o lege nescrisă care stipulează că orice persoană trebuie sa bea un pahar de apă dimineața, imediat cum se ridică din pat.

Studii științifice relevă  că apa are efectul de a grăbi trezirea și de a te transforma într-o persoană mai eficientă, dacă e consumată pe stomacul gol.

Medicii japonezi au demonstrat că apa băută dimineața pe stomacul gol contribuie la tratarea mai multor boli, precum obezitate, epilepsie, artrită, boli cardiace, meningită, gastrită și lista ar putea continua.

Apa băută pe stomacul gol te ajută să îți păstrezi starea de sănătate și să eviți anumite probleme grave,  ea fiind considerată un tratament natural care nu are efecte secundare.

Reține, este foarte important să iei micul dejun la cel puțin 45 de minute după ce ai băut paharul de apă.

Poți face un obicei din a consuma apa dimineață, indiferent dacă intenția ta este de a trata unele afecțiuni sau dacă vrei să îți menții o stare buna de sănătate.

Cercetătorii japonezi, au făcut recomandări privitoare la perioadele de timp necesare ameliorării anumitor afecțiuni, astfel:

  • Probleme gastrice: 10 zile
  • Constipație: 10 zile
  • Presiune arterială ridicată: 30 de zile
  • Diabet: 30 de zile
  • Tuberculoză: 90 de zile
  • Cancer: 180 de zile
  • Artrita: Primele 3 zile dintr-o săptămână

Alte avantaje ale consumului de apă pe stomacul gol includ îmbunătățirea funcțiilor sistemului digestiv și detoxifierea organismului.

Urmând acest regim vei reuși să ai o stare mai bună de sănătate și să lupți contra unora dintre cele mai des întâlnite afecțiuni, relatează elle.ro

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *