Trei ingrediente care îmbunătățesc gustul mâncării, dar care te pot ajuta inclusiv să slăbești

loading...

Sarea, piperul si lamaia imbunatatesc gustul mancarii, dar ele nu ne sunt utile doar atunci cand gatim. Utilizate intr-un anume fel, ele pot actiona asemeni unor medicamente. Combinati  sarea, piperul si lamaia astfel si puteti trata:
Surplusul de kilograme
Amestecati intr-un pahar cu apa calda un sfert de lingurita de piper negru macinat, 2 linguri de zeama de lamaie proaspat stoarsa si o lingura de miere. Combinatia are rolul de a arde grasimile.

Durerea in gat
Scapa de durerea in gat prin combinarea unei linguri de suc proaspat de lamaie, o jumatate de lingura de piper negru si o lingurita de sare de mare, dizolvate intr-un pahar cu apa calduta. Cu acest amestec se face gargara, de cateva ori pe zi, pentru a calma durerea in gat si pentru a preveni tusea.
Greata

Cand sunteti deranjati la stomac, puteti rezolva acesta problema cu piper negru, in timp ce mirosul de lamaie opreste greata. Amestecati o lingura de suc proaspat de lamaie cu o lingurita de piper negru intr-un pahar cu apa calduta. Beti acest amestec, pana cand va simtiti mai bine.

Sursa: healthy-romania.ro

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *