Aura, energia care îți protejează sănătatea

aura

loading...

Ți s-a întâmplat vreodată să-ți placă de cineva, înainte să stați de vorbă și să vă cunoașteți îndeaproape? Ei bine, fără să îți dai seama, ai „văzut” aura acelei persoane, ai simțit că emană o energie pozitivă care te-a atras din prima clipă și te-a făcut să capeți încredere în ea.

Aura corpului uman a fost descrisă din timpuri străvechi în toate culturile de pe pământ.

În India, se vorbește de mii de ani despre Chakre, centrele energetice ale corpului. Vindecătorii din China antică se foloseau de Chi, energia care înconjoară corpul, pentru a aduce alinare celor bolnavi. Pitagora, celebrul filosof din Grecia antică, vorbea și el despre corpul luminos care poate să vindece corpul fizic. Studiile din ultimii ani au demonstrat că toate ființele vii sunt formate și emană în jurul lor o anumită energie pe care, însă, nu o putem percepe cu ochiul liber.

Semnificațiile aurei

Forma, culorile și strălucirea aurei sunt influențate puternic de starea de sănătate și de starea sufletească, inclusiv de odihna, de alimentația și de obiceiurile unei persoane. Cine poate citi aura unui om, poate afla o mulțime de informații despre personalitatea lui, despre trecut și despre gândurile și sentimentele pe care le ascunde. Mărimea și intensitatea luminoasă a aurei este în permanentă schimbare, în funcție de starea noastră spirituală. O aură bine conturată, strălucitoare, dominată de culori pastelate și deschise, arată un suflet deschis și sincer, un caracter integru și un organism sănătos. Dacă aura se restrânge și capătă culori închise și șterse sau pete murdare, ea trădează un organism bolnav și un suflet chinuit care trece prin necazuri.

Cum poți citi aura propriului corp

Pune palma cu degetele răsfirate pe o coală de hârtie albă. Ai grijă ca, în camera în care te afli, să fie lumină naturală. Ferește-te de soare sau de becurile aprinse. Concentrează-te asupra degetelor, iar după câteva minute vei observa în jurul lor cum apare un contur diafan și colorat în anumite nuanțe. Nu te descuraja dacă nu vezi nimic la început. Pe măsură ce reușești să te concentrezi asupra energiei pe care o emană corpul tău, vei percepe aura care te înconjoară.

Sufletul senin întărește aura corpului

Înainte de toate, suferințele sufletești și sentimentele negative sunt cele care slăbesc strălucirea aurei. Chiar dacă treci prin perioade dificile, păstrează-ți încrederea în tine. Meditația profundă, lăsând la o parte toate gândurile negative și sâcâitoare, te va ajuta  să îți echilibrezi câmpul energetic. O aură strălucitoare și puternică te va proteja de problemele de sănătate și îți va da acel echilibru sufletesc de care ai nevoie în momentele de cumpănă.

Sursa: Revista Libertatea pentru femei

Sursa foto: thespiritscience.net

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *