Tratament împotriva varicelor, folosind roșiile verzi

varice

loading...

Rosiile verzi sunt un remediu popular impotriva varicelor. Spalati cateva rosii verzi si taiati-le in bucati sau circular.

Trebuie sa puneti rosiile taiate, direct pe nodurile varicelor, direct pe vene. Daca este necesar, fixati-le cu un bandaj. Lasati sa actioneze pana simtiti furnicaturi pe piele. Daca nu suportati furnicaturile, eliminati cat mai curand si spalati cu apa rece. Aceasta procedura trebuie repetata de 5 ori pe zi, de preferat una dupa alta.

Dupa doua saptamani in care ati urmat acest tratament, venele vor incepe sa dispara.

Tratament impotriva varicelor folosind rosii

Procedura este asemanatoare ca si la tratamentul cu rosii verzi. Rosiile coapte trebuie spalate si taiate in bucatele mici. Le puneti pe venele afectate si asteptati 3-4 ore. Este indicat sa faceti tratamentul seara sau noaptea.

Rosiile au proprietati de vindecare. Acestea au proprietati asemanatoare cu ale acidului acetilsalicilic. Acest acid este considerat un anticoagulant care subtiaza sangele. Rosiile contin si flavonoide care intaresc peretii vaselor de sange.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic si tratament corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

Sursa: healthy-romania

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *