Ai cearcăne? Ce afecțiuni poți avea și cum poți scăpa de ele cu un singur ingredient!

cearcane
Cearcănele reprezintă un motiv de stres, de nesiguranță. De aceea, industria produselor cosmetice prosperă. Totuși, exceptând cauza pe care o cunoaștem toti, aceea a odihnei insuficiente, apariția acestora poate indica probleme de funcționare a organismului.
Diverse afectiuni ale ficatului si rinichilor, stresul și alimentația dezechilibrată sunt câteva dintre cauzele majore care pot duce la apariția cearcănelor.

Totodată, cearcănele se pot datora hiperpigmentării, adică unui exces de melaninaă, deseori întâlnit la persoanele cu pielea închisă la culoare.

loading...

Pungile de sub ochi pot fi și o cauză a unei proaste circulații sangvine sau pot apărea ca urmare a retenției de apă din organism.

Un factor pe care nu-l putem controla este cel genetic.

Din fericire, există o soluţie simplă şi naturală pentru a scăpa de aceste probleme.
Ingredientul-minune este cafeaua. Tot ce aveţi de făcut este să o aplicaţi în zona de sub ochi şi în câteva minute chipul va căpăta aspectul proaspăt şi odihnit. Efectul se datorează cofeinei care acţionează asupra vaselor de sânge din zonă.
Amestecaţi puţină cafea măcinată cu ulei de măsline sau cocos şi aplicaţi pasta pe cearcăne. Aşteptaţi câteva minute, apoi clătiţi. Rezultatele vă vor uimi.

Sursă: sanatate.bzi.ro  și observator.tv

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *