Două kilograme într-o zi! Dieta cu ceai verde și lapte

ceai verde cu lapte

loading...

Dieta cu ceai verde și lapte este recomandată mai ales celor care vor să scape de excesul de apă din organism. Nu ai voie, însă, să o ții decât cel mult două zile într-o lună. În urma acestei cure, vei slăbi aproximativ 2 kilograme pe zi, dar este obligatoriu să discuți cu medicul tău înainte să o ții.

Dacă vrei să te apuci de dieta cu ceai verde și lapte, ai nevoie de două linguri de frunze de ceai verde și 1,5 l de lapte degresat. Fierbe laptele și lasă-l să se răcească până la 70 de grade, apoi adaugă frunzele de ceai verde. Acoperă recipientul în care ai băutura și lasă-l să stea 20 de minute. Strecoară laptele și bea o cană din lichidul obținut la fiecare două ore, de-a lungul întregii zile. Între timp, ai voie să bei doar apă. Poate părea o dietă drastică, însă băutura din lapte și ceai verde te va ajuta să scapi de senzația de foame, scrie unica.ro. Pe lângă faptul că vei scăpa de kilogramele în plus, vei elimina și toxinele.

Dieta cu ceai verde și lapte nu este recomandată celor care au intoleranță la lactoză, boli de rinichi, pietre la bilă ori au tensiunea mică.

Sursa: realitatea.net

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *