Vrei să topești grăsimea de pe burtă? Consumă acest aliment miraculos și vei vedea rezultatele!

 usturoi_1

loading...

Usturoiul are un efect miraculos când vine vorba de scăderea în greutate. Este considerat a fi un bun supresor al apetitului și stimulează metabolismul să ardă în mod eficient depozitele de grăsime.

Aroma puternică a usturoiului stimulează centrul de sațietate de la nivelul creierului, determinând astfel instalarea mai rapidă a senzației de sațietate. Mai exact, usturoiul reduce apetitul alimentar prin creșterea senzitivității creierului laleptina – hormonul care reglează metabolismul și apetitul.

În plus, usturoiul stimulează producția de norepinefrină, un neurotransmițător care are rolul de a intensifica metabolismul. Studii efectuate pe șoareci de laborator arată că cei cărora li s-a administrat alicina, substanța activă din compoziția usturoiului, și-au redus tensiunea și nivelul insulinei din corp, ceea ce i-a ajutat sa slăbească mai ușor, spre deosebire de cei din al doilea grup care nu au urmat acest tratament.

Cum să folosești usturoiul pentru a topi grăsimea abdominală

Ai nevoie de 3 căței de usturoi, sucul de la o lămâie și de o cană cu apă. Mai întâi amestecă apa cu sucul de lămâie, apoi mestecă bine cățeii de usturoi și bea băutura preparată. Tratamentul cu usturoi are o eficiență maximă dacă se face dimineața, înainte de a mânca sau de a bea orice altceva. Rezultatele benefice se vor vedea în cel mult două săptămâni.

Sursa: bzt.ro

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *