Ce nu observă bărbații niciodată

cuplu

loading...

Bărbații spun că le pasă de ceea ce fac femeile, dar că pur și simplu nu acordă atenție detaliilor minore. Mai mult, unii se miră chiar ei însuși de faptul că rețin fie și chipul unei femei. Însă ce nu observă niciodată?

O geantă nouă 

Bărbații consideră că o geantă nouă pentru femei e doar un alt obiect. E ca ceva ce ai mai avut, dar acum are o altă culoare. Din punctul lor de vedere, gențile arată toate la fel.

Dacă nu te-ai epilat pe picioare
Nu luăm în calcul varianta în care nu te-ai epilat de câteva săptămâni. Însă dacă nu ai avut timp într-o zi să faci ca picioarele tale să arate perfect, nu te îngrijora! Oricum bărbații nu vor sesiza diferența!
Dacă nu te-ai machiat
Femeile nu cred niciodată că bărbații nu observă când nu se machiază. Dar pur și simplu acest lucru este adevărat. Pur și simplu nu văd. Și în acest moment…unele dintre femei încep să țipe la partenerii lor și îi acuză că mint. Pentru bărbați, machiajul va fi întotdeauna un mister.
Pantofi noi 
Bărbații nu se uită niciodată mai jos de genunchi, deși tu petreci ore în șir în magazinele cu pantofi în căutarea celei mai frumoase perechi.
Blush 
Nici măcar nu știu ce-i blush-ul. Așa că nu-i întreba niciodată dacă observă că ai schimbat nuanța blush-ului.
Celulita
Toate suntem foarte critice când vine vorba de propriul nostru corp. Însă unii bărbați nu au observat niciodată celulita la o femeie, chiar dacă respectiva avea. Și pentru acest lucru sunt, din nou, numiți mincinoși.
Păr de pisică pe hainele tale 
Din nou, pentru ca un bărbat să vadă păr de pisică pe hainele tale ar însemna să observe detaliile.
O tunsoare nouă
Dacă nu te-ai ras de tot în cap, atunci un bărbat cel mai probabil nu va observa că ai o tunsoare nouă.
Șuvițe
E pur și simplu părul tău, dar cu câteva nuanțe în plus. Asta cred bărbații despre femeile cu șuvițe.
Ochelari noi 
Toți ochelarii sunt la fel. E părerea bărbaților și și-o susțin clar și răspicat.
Cearcănele de sub ochi 
Bărbații se uită în ochii tăi, nu sub ei. Așa că nu vor observa cearcănele, deși tu ești stresată din această cauză.
O nouă nuanță de luciu de buze
Bărbații știu numai de luciul de buze roșu. Și atât. E singura nuanță pe care o vor ști vreodată. Ei nu au habar de nicio alta nuanță.
Blugi noi
De regulă, bărbații habar nu au care-i diferența dintre blugii lor. Cum vrei să știe când și dacă ți-ai cumpărat tu blugi noi?
Un accesoriu nou pentru casă
Da. Partenerul tău nu va petrece niciodată 20 de minute uitându-se dacă există vreun accesoriu nou pentru casă în sufragerie.
Sursa:qbebe.ro
loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *