Dieta cu cartofi. Te poate ajuta să ai o siluetă perfectă

loading...

Vrei să scapi de kilogramele în plus? Slăbești mâncând cartofi. Încearcă o dietă simplă, la îndemână și eficientă: dieta cu cartofi.

Este un regim rapid, fără efort, fără înfometare, iar dacă adori cartofii, va fi probabil cel mai plăcut din viața ta. Dieta cu cartofi a fost concepută în America în 1849 de un medic nutritionist pentru a fi folosită de femeile care aveau probleme digestive dar care doreau și să slăbească fără mare efort. Datorită rezultatelor excelente obținute, multe dintre cele care au urmat-o consideră cartoful drept cea mai bună „pilulă de slăbit’.  Majoritatea nutriționiștilor afirmă de altfel, că nu este rezonabil și nici justificat să eliminăm glucidele complexe din alimentație, adică cerealele integrale, pastele integrale, cartofii, legumele, leguminoasele, fructele, orezul brun, întrucât acestea sunt sănătoase și ajută active la menținerea siluetei. Astfel, în ciuda faptului că astăzi sunt foarte la modă regimurile low- carb, cele care exclud carbohidrații, unii nutriționiștii au readus în atenție dieta cu cartofi. Folosind acest tip de dietă monoalimenatră, pe cât de simplă, pe atât de eficientă, în doar 10 zile poți cântări cu 4-5 kg mai puțin.

Pe durata dietei ai voie să mănânci cartofi și orice fel de legume dorești (exceptând avocado, care este prea bogat în grăsimi). Nu trebuie să numeri caloriile, nu trebuie să cântărești porțiile și nici să le reduci: poți mânca pe săturate.

Citește continuarea aici

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *