Zodiac gastronomic. Află ce spun astrele despre preferințele tale culinare

zodiac

loading...

Astrele influențează atât  preferințele tale culinare, cât și modul în care obișnuiești să gătești pentru tine și pentru cei dragi.

Berbec (21 martie – 21 aprilie)

Îți pierzi repede răbdarea, de aceea este mai bine să apelezi la preparatele care se gătesc rapid și să eviți să organizezi mese festive cu mulți invitați. Ești mereu în mișcare și asta îți permite să consumi și alimente cu multe calorii.

Taur (22 aprilie – 21 mai)

Pentru tine, mâncarea este și un mod de a cuceri. Acorzi o importanță aparte alegerii ingredientelor, care trebuie să fie de bună calitate. Când gătești pentru cei dragi, aceștia se pot aștepta la un meniu ales cu mare atenție.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Ambientul și persoana cu care discuți în timpul mesei sunt mult mai importante pentru tine decât mâncarea în sine. Totuși, lipsa unei companii plăcute o poți suplini gătind preparate pe care nu le-ai mai încercat înainte.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Pofta de mâncare variază la tine în funcție de sentimentele trăite. Ele te pot face să mănânci ori prea mult, ori prea puțin. Adori preparatele de patiserie, dar și mâncarea vegetariană, care îți dă multă energie.

Leu (23 iulie – 22 august)

Te pricepi să pregătești mâncare bună și asta o știu toți cunoscuții tăi. La ocazii speciale, gătești cu măiestrie folosind ingrediente fine și condimente exotice. Îți plac ospețele organizate ca la carte, de la care nu lipsesc fripturile și preparatele cu paste.

Fecioară (23 august – 21 septembrie)

Nimeni nu știe mai bine decât tine cum să îmbine gusturile și aromele, astfel încât să evite preparatele cu multe calorii sau colesterolul „rău”. Obișnuiești să alegi numai ingrediente proaspete și recurgi la fast-food numai dacă nu ai de ales.

Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Pentru tine, preparatele culinare trebuie să fie nu numai gustoase, ci să și arate foarte bine. În plus, reziști cu greu în fața dulciurilor, la care ar fi bine să renunți. Ai nevoie să duci o viață echilibrată, deci și de un regim alimentar cu puține dulciuri și grăsimi.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Treci rapid de la o extremă la alta. Uneori, ți se pare important să mănânci sănătos și la ore fixe, alteori nu te mai interesează când sau cum te hrănești. Ai grijă, totuși, să nu faci exces de condimente, mai ales de usturoi, hrean sau de chili.

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Rareori îți faci timp să gătești, de aceea te bucură mult invitațiile la mese festive. Ești cunoscut ca fiind gurmandul horoscopului și pe bună dreptate, pentru că adori preparatele extravagante. Caută să mănânci mai puțin seara, altfel silueta ta va avea de suferit.

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Preferi mai degrabă să gătești decât să mănânci. Uneori, te mulțumești și cu un sandviș, dar când gătești pentru cei dragi, alegi mâncăruri sofisticate, fără să te intereseze neapărat cât de sănătoase sunt. În loc de desert, le oferi de obicei un vin roșu sec.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Îți place să reinventezi rețete, nu să le prepari urmând indicațiile din cărțile de bucate. Este foarte bine, mai ales dacă incluzi în dieta zilnică și alimente ușoare, proaspete, alături de condimente exotice. Încearcă ghimbirul sau caperele. Sigur le vei adora.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Pui mult suflet când gătești. Cu toate acestea, nu acorzi o atenție prea mare unei alimentații sănătoase și, adesea, te lași sedus de dulciuri. Consumă mai multă carne de pui sau de pește alături de legume și de salate de fructe ca desert.

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *