Află ce îți poartă noroc și ce îți aduce ghinion, în funcție de zodia în care te-ai născut

horoscop

loading...

Deși afirmi în public că nu ești superstițioasă, sigur ai făcut măcar o dată, gesturile știute din copilărie atunci când o pisică neagră ți-a tăiat calea. Sau te-ai bucurat când în drum ți-a ieșit un coșar. Sunt oare adevărate superstițiile?

Află ce îți poartă noroc și ce îți aduce ghinion, în funcție de zodia în care te-ai născut.

BERBEC

Noroc  – culorile roșu și orange, numerele 1 și 9, cristalele din diamant, jasp, pietrele roșii, zonele și direcția sud.

Ghinion – dacă te joci cu focul sau rupi fila din calendar prea repede, dacă te îndrăgostești de un Taur sau un Pește.

TAUR

Noroc  – culorile și pietrele pastelate, roz sau vernil, numerele 4 și 6, diamantele și safirul, zonele și direcția nordice.

Ghinion – dacă împrumuți bani într-o zi de luni, dacă te îndrăgostești de un Geamăn  sau un Berbec, când nu te oprești la primul semn de atenționare.

GEMENI

Noroc  – argintul și culorile galbene și vernil, agatul și smaraldul, vorba dulce, numerele 2, 5 și 7, direcția și  zonele de est.

Ghinion – dacă vântul îți dărâmă gardul sau îți zboară rufele de pe balcon, dacă te îndrăgostești de un Rac sau un Taur.

RAC

Noroc  – pietrele albe, incolore și argintii,smaraldul, agatul, dacă ții în mână un obiect de argint când este lună plină, dacă porți perle,scoici sau cochilii, numerele 2, 3 și 7, direcția și  zonele de vest.

Ghinion  – când te plimbi sub clar de lună plină cu iubitul, dacă te îndrăgostești de un Geamăn  sau un Leu, când dai de o pisică moartă pe drum.

LEU

Noroc  – bijuteriile din aur, pietrele galbene, aurii, portocalii,cu ape de curcubeu, jadul și chihlimbarul, numerele 1,4, 8 și 9, direcția și  zonele de sud.

Ghinion  – când îți aprinzi țigara de la un chibrit folosit, dacă te îndrăgostești de un Rac  sau o Fecioară, când visezi păsări prădătoare.

FECIOARĂ

Noroc  – dacă ții candela aprinsă, pentru că te ferește de spirite rele și vrăji, dacă porți pietre maro, bej și verzi, dacă îți asculți instinctul.

Ghinion  – când coși marțea, vinerea și duminica  ori umbli noaptea prin pădure, dacă te îndrăgostești de un Leu sau o Balanță.

BALANȚĂ

Noroc  – dacă ai răbdare și porți pietre verzi și roz, opal, sardonix și crisolit. Dacă îți cumperi doar lucruri de care te îndrăgostești din prima, numărul 6, direcția și zonele din est.

Ghinion  – când fluieri noaptea sau în casă, pentru că așa chemi spiritele rele, când te îndrăgostești de un Scorpion  sau o Fecioară, când nu dai de pomană unui sărman.

SCORPION

Noroc  – dacă porți icoana patronului tău spiritual sau pietre grena, brun  și negru, acvamarin,  numerele 2,  4, 8 și 9, direcția și zonele din vest.

Ghinion  – când vezi sau visezi șerpi, când te îndrăgostești de un Săgetător  sau o Balanță, când îți trece prin față o pisică neagră și nu-ți întorci privirea, când auzi cântecul cucuvelei.

SĂGETĂTOR

Noroc – dacă nu stai locului pe motiv că-ți stă norocul, dacă porți pietre de un albastru intens, chihlimbar, topaz și perle, numerele 3, 5 și 7, direcția și zonele din sud.

Ghinion – când dăruiești batiste fără să ceri un bănuț în schimb, când te îndrăgostești de un Capricorn sau un Scorpion, când visezi scoici.

CAPRICORN

Noroc – dacă lași iedera să crească pe casă pentru că o protejează de rele, demoni și vrăji, dacă plantezi busuioc gândind că te apără de gânduri și spirite rele, dacă porți pietre negre ori rubin, numerele 2 și 8, direcția și zonele din nord.

Ghinion – când te îndrăgostești de un Vărsător sau un Săgetător, când îți trece prin față o pisică neagră și nu-ți întorci privirea, când auzi cântecul cucuvelei.

VĂRSĂTOR

Noroc – dacă porți pietre bleu-ciel, granat, turcoaz, numerele 2, 5 și 7, direcția și zonele din est, dacă visezi colorat, dacă porți pantofii de la nuntă când vrei să reușești ceva anume.

Ghinion – când primești flori în număr par, când te îndrăgostești de un Capricorn sau un Pește, când îți uiți bijuteriile de care nu te desparți, când visezi gândaci.

PEȘTI

Noroc – dacă ieși din casă cu dreptul, dacă porți pietre de culoare albastru-închis sau violet, ametist, opal, numerele 2, 6 și 7, direcția și zonele din vest, dacă visezi lebede.

Ghinion – când te întorci din drum sau nu termini ce ai început, când te îndrăgostești de un Berbec sau un Vărsător, când visezi ciori sau pești zburători.                                Foto: pixabay.com

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *