Uleiuri pentru o piele fină ca mătasea. Folosește-le și pielea ta va fi hidratată și catifelată

ulei corp

loading...

Pielea ta se descuamează? Uleiurile de corp te vor ajuta să ai într-un timp relativ scurt o piele hidratată și catifelată precum a bebelușilor. Se aplică după duș, pe pielea umedă. Se începe masarea de la mâini spre umeri  și se repetă gestul pe fețele interne și externe ale brațelor. Se insistă pe zonele mai aspre, cum sunt coatele. Pe picioare, este indicat să începi aplicarea uleiului de la glezne spre coapse, mișcare ce trebuie repetată, pentru ca uleiul să pătrundă cât mai bine în piele.

Uleiul de argan este unul dintre cele mai pure uleiuri folosite. Are efect hidratant și previne îmbătrânirea cutanată.

Uleiul de migdale este ideal pentru pielea sensibilă. Se poate întrebuința pentru prevenirea vergeturilor și mâinilor crăpate.

Uleiul de avocado bogat în vitaminele A, D și E este recunoscut pentru proprietățile hidratante și regenerante, fiind indicat pentru pielea uscată. Este eficient și împotriva ridurilor.

Uleiul de jojoba are un conținut bogat în vitamina E, recomandat pentru pielea sensibilă și pielea fină a bebelușilor.

Uleiul de alaun inhibă secreția de sebum, combate punctele negre și închide porii.

Uleiul de morcovi poate fi folosit pentru orice tip de ten, ca și cel de susan care, în plus, absoarbe razele ultraviolete.

Pe lângă proprietățile nutritive și hidratante, uleiurile au și efect de relaxare musculară și psihică și chiar efect afrodisiac.

Pentru a-și menține proprietățile, nu uita sa-ți păstrezi uleiurile de corp în locuri ferite de lumină, căldură și umiditate.                       Foto: uleicardinal.ro

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *