Cu cât mănânci mai mult, cu atât slăbești mai tare. Folosește alimente cu calorii negative

cura

loading...

Singura modalitate de a pierde in greutate este de a manca mai putin sau de a reduce aportul caloric. Asta cred cei mai multi, iar daca si tu te numeri printre ei, probabil nu ai aflat de alimentele cu calorii negative.
Este vorba de acelea alimente care necesita mai multe calorii pentru procesare decat propriul continut caloric. Important este sa le consumi cat mai putin gatite. Nu le asocia cu uleiuri, alimente bogate in calorii sau dulciuri.

Care alimente au calorii negative?
Alimentele cu indice glicemic redus si mare cantitate de fibre, se numara printre acestea. Adaugati mai multe fructe, legume si ierburi aromatice in dieta. Aceste alimente stimuleaza metabolismul si astfel determina organismul sa consume din rezerve, relateaza sanatate.bzi.ro.
Legume recomandate: sparanghel, fasole verde, sfecla, varza de Bruxelles, varza, morcovi, conopida, telina, ridichi, castraveti, mazare, varza chinezeasca, praz, salata, cicoare, spanac, rosii.
Fructe recomandate: mere, mure, afine, grapefruit, zmeura, lamaie si lime.
Condimente si ierburi recomandate: scortisoara, cuisoare, chili, coriandru, seminte de in, usturoi, ghimbir, ceapa, patrunjel.

Efectul alimentelor cu calorii negative asupra organismului:
– imbunatatirea metabolismului
– nivel crescut de energie
– echilibrarea nivelului de zahar in sange
– imbunatatirea digestiei
– curatarea ficatului
– prevenirea inflamatiilor
– reducerea colesterolului
– capacitate de concentrare crescuta
– reducerea anxietatii si a depresiei
– dormi mai bine
– aspectul pielii, al parului si unghiilor se imbunatateste.

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *