Băutura minune, pentru o sănătate de fier

suc-de-lamaie-si-bicarbonat-de-sodiu

loading...

O bautura simpla pe care o poti face acasa te ajuta sa te feresti de cancer, datorita efectului sau alcalin pe care-l are asupra corpului. Acest efect previne aparitia inflamatiilor in corp, reducand semnificativ riscul de a suferi de boli grave precum cancer, boli de inima sau diabet, sustine un nutritionist celebru, Robert O. Young, autorul cartii „Dieta Young. Miracolul pH pentru o sanatate perfecta”, potrivit eva.ro.

Specialistul sustine ca o dieta alcalina este cea mai potrivita pentru a ne pastra sanatatea si a ne feri de cancer. Aceasta are capacitatea de a scadea aciditatea sangelui. Acest pH al sangelui sta la baza tuturor bolilor grave care ne pandesc in epoca moderna. Ca sa intelegi mai bine ce inseamna acest lucru trebuie sa stii ca exista unele alimente care favorizeaza un mediu acid in corp (cu un pH mic) si alimente care au un efect alcalin (cu un pH mare).

O bautura care distruge cancerul trebuie sa contina doua ingrediente esentiale: suc de lamaie si bicarbonat de sodiu. Aceste doua ingrediente combinate si diluate cu apa fac minuni pentru sanatate, deoarece mentin un mediu alcalin in corp.

Ca sa prepari aceasta bautura trebuie sa amesteci o lingurita cu bicarbonat de sodiu intr-o cana cu suc de lamaie, proaspat stors. Bautura care distruge cancerul poate fi consumata ca atare dimineata pe stomacul gol sau o poti dilua cu apa, daca iti este mai usor sa o bei.

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *