Cum ascunzi câteva kilograme pe care le ai în plus? Iată câteva trucuri

trucuri vestimentare

loading...

Afară a început să se încălzească, iar hainele groase sunt lăsate deoparte în favoarea celor mai subțiri. Pproblema este că ies la iveală kilogramele în plus acumulate pe ici pe colo, prin punctele sensibile. Ce șanse ai să le faci să dispară rapid? Puține! Însă le poți masca folosindu-te de câteva trucuri vestimentare.

Poartă pantaloni cu talie înaltă

Atunci când alegi pantaloni sau fuste, optează pentru modele cu talie înaltă, care pot ascunde grăsimea în exces acumulată pe abdomen. Și cei cu talie normală te-ar putea avantaja, însă e important ca betelia pantalonului sau a fustei să nu se oprească tocmai pe sub colacei, evidențiind astfel și mai rău curbele.

Caută haine care să îți flateze formele

Dacă nu te simți chiar ok cu proporțiile pe care le-ai căpătat, atunci vei fi tentată să le ascunzi în spatele unor haine largi. Dacă porți îmbrăcăminte prea strâmtă, vor ieși la iveală toate depunerile de grăsime, dacă porți haine prea lăbărțate, vei părea și mai mare decât ești. Cel mai bine este să păstrezi proporțiile și să optezi pentru ținute nici prea mici, nici prea mari. Fă-ți timp pentru a găsi dimensiunea care să te ajute, nu să te încurce.

 Apelează la iscusința unui croitor

Hainele pot fi modificate astfel încât să arate bine. În loc să porți o bluză prea largă, apelează la un croitor care să o modifice puțin astfel încât să ți se potrivească perfect.

Poartă un costum din spandex

Costumele extrem de elastice au rolul de a strânge zonele puțin mai sensibile. Cu ajutorul unui body din spandex îți poți crea talia de vis fără ca nimeni să nu aibă habar ce se ascunde sub haine.

Bea mai multa apă
Uneori, cea mai bună dieta e cea cu apă. Nu o să-ți vină să crezi, dar bând apă vei elimina mai multe kilograme decât dacă ai alerga zi de zi. În plus, creșterea aportului de apă diminuează cantitatea de zahăr rămasă în organism.

Sursa: ele.ro

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *